Povestea Art Out

Art Out recrutează voluntari

Depășește granițele vieții cotidiene împreună cu Art Out.

Lumea Art Out este o lume in care poti evada, in care te poti relaxa. Art Out este mai mult decat o publicatie dedicata artelor si frumosului, este un generator de idei creative, un organizator experimentat si foarte priceput de evenimente cultural-artistice, iar in echipa Art Out cu siguranta iti vei gasi cei mai buni prieteni.
Vrei să îți cunoști limitele și să te dezvolți personal în lumea artei? Să îți faci prieteni noi și să te autodescoperi? Să ai ocazia să îți pui semnătura pe articolele revistei? Să fii coordonatorul/coordonatoarea unui proiect de anvergura în domeniul artelor frumoase? Atunci, șansa ta este echipa Art Out! Vino alături de noi! Te așteptăm să fii voluntar în echipa Art Out pentru a dezvolta și a crea proiecte unice și de rezonanță internațională!


Punem la dispoziție următoarele posturi:

- asistent organizare evenimente (3 posturi), presupune excelențe abilități de comunicare și prezentare; atitudine pozitivă, intuiție și empatie. De asemenea, excelențe abilități de planificare și organizare, gândire proactivă. Noi îți oferim șansa de elabora evenimente inedite într-un mediu profesionist.

- asistent scriere si gestiune proiect ( 6 posturi), se referă la elaborarea strategiei proiectelor, identificarea riscurilor și acțiunilor de atenuare, analiza și getiunea resurselor pentru proiect, elaborarea planului de acțiune pentru proiect, stabilirea responsabilităților. Vino la noi și vei avea șansa de a-ți crește portofoliu profesional.

- asistent marketing (5 posturi), cere înțelegere a targetului și a particularităților mediului online; abilități de comunicare orală și scrisă, precum și abilități organizatoare și de negociere.

- asistent PR (4 posturi), dacă îți place să vorbești în public, să fii în centrul atenției la evenimente de mare anvergură și să te faci remarcat. Noi îți oferim șansa de a te implica în organizarea a sute de evenimente și să cunoști o mulțime de oameni noi din această breaslă.

- grafician (7 posturi)/ videomaker (2 posturi), dacă ești pasionat de arte, grafică, photoshop și videomaking și știi să respecți un deadline. Vei lucra cu o echipă ingenioasă care îți va garanta rezultatul unor materiale apreciate de publicul mare al Art Out.

- copywriter (3 posturi), dacă ești creativ și îți place să creezi materiale publicitare, să lucrezi cu cuvinte, concepte și idei creative, iar imaginația ta bogată te ajută să transpui ideile și gândurile în cuvinte. Astfel ai șansa de a-ți dezvolta aceste abilități practicând direct acest domeniu, devenind mai bun pentru a face față acestei industrii competitive.

- web designer (2 posturi), dacă știi ce înseamnă paginile web și ești prieten bun cu soft-urile pentru programare. Aici este locul potrivit pentru a-ți pune în practică ideile și pentru a te perfecționa.

-fotograf (6 posturi), dacă îți place să mergi la evenimente și să prinzi în cadre tendinţele actuale. Ai șansa sigură de a te face remarcat și de a deveni artist cu renume în domeniul fotografiei.

- design interior ( 3 posturi)- dacă ai interes pentru domeniul decorațiunilor si mobilei și ești atent/ă la detalii, atunci ești pregătit să intri in echipă.

- specialist social media (10 posturi), dacă îți place să-ți petreci timpul în fața calculatorului, iar rețelele de socializare sunt cei mai buni prieteni ai tăi. Cunoști instrumentele social media și diferențiezi ușor canalele de informare? Alături de noi ai șansa să cunoști strategii de muncă noi şi, de ce nu, chiar să le implementezi tu.

- asistent HR (6 posturi), dacă îți plac oamenii, organizațiile și vrei să cunoști strategiile de comunicare internă. Îți garantăm cunoașterea unui grup mare de oameni entuziaști care te vor motiva să lucrezi din plăcere.

- videoreporter (2 posturi), ce include creativitate și spontaneitate, flexibilitate și mobilitate, ceea ce este un pas important pentru viitoarea ta carieră.

- fundraiser (10 posturi), dacă ai abilitatea de a comunica, o intuiție bună și atitudinea de a face lucrurile până la capăt. Noi îți oferim șansa de a-ți dezvolta strategia gândirii și de a aduna experiență în fundraising.

- traducători (engleză/ franceză) – 10 posturi, dacă ai terminat facultatea de limbi străine sau dacă ești pasionat de limbile străine. Dacă ești silitor și îți place să lucrezi calitativ, te așteptăm să te cunoaștem.


Mai avem 21 locuri disponibile și în redacția Art Out, ai putea să aplici și ca:

-Secretar redacție, dacă știi ce înseamnă munca în echipă și ești pregătit pentru multă muncă depusă pentru rezultatul final – revista. Tu vei superviza bunul mers al revistei, lucrând cot la cot cu tineri pasionați, artiști ai textelor.

- Redactor, dacă ești pasionat de redacție și vrei ca numele tău să fie cunoscut de multă lume din paginile revistei.

- Blogger, dacă ai deja un blog sau vrei să-ți creezi unul. Noi te ajutăm să devii cunoscut, tu trebuie doar să fii pasionat și foarte creativ.

- Ofițer de presă, dacă îți place să scrii despre evenimente cunoscute și ești pasionat de artă. Noi îți oferim șansa de a-ți lărgi portofoliu artistic, iar tu te vei face cunoscut.Echipa Art Out îți oferă șansa de a-ți promova talentul într-un mediu pe măsură. Ia inițiativa si trimite candidatura pentru a ni te alătura în echipa Art Out.

CUM?

- trimițând o scrisoare de motivație insoțită de C.V.-ul tău la adresa: redactie@artout.ro

CÂND?

-începând cu 11 noiembrie și până pe 23 noiembrie 2015.

Vino și tu în echipa Art Out. Te așteptăm!

Citat

"Art Out este mai mult decat un proiect media, este un concept pornit din agenda personala, care a convins tot mai multi specialisti de utilitatea lui. In timp, a devenit o publicatie matura, capabila sa gestioneze proiecte ample. Publicul si echipa Art Out sunt grupul de prieteni cel mai drag mie."

Laura Lucia Mihalca
Director & Redactor-sef Art Out

Site realizat de:
Optimizare, Design si Animatie: Eduard Petermann
Programare & Web Admin: Iulia Radulescu

© ART OUT 2014 TOATE DREPTURILE REZERVATE