You are currently viewing Roaba de cultura sarbatoreste copilaria pe 1 iunie, in parcul Herastrau

Roaba de cultura sarbatoreste copilaria pe 1 iunie, in parcul Herastrau

Ca in fiecare an, de 1 iunie, „Roaba de cultura” pregateste Festivalul Copilariei, o sarbatoare a celei mai mai frumoase perioade din viata fiecaruia – copilaria. Cei mici vor intalni pe pajistea Roabei de cultura  personaje de poveste, vor avea parte de multe surprize, vor invata sa aiba grija de natura si se vor distra, intr-o lume de joc si poveste, in care ei au rolurile principale.

Afis Festivalul Copilariei

Timp de doua zile, „Roaba de cultura”, proiect dezvoltat de Asociatia Green Revolution, va invita, in intervalul 09:00 – 20:30, la Festivalul Copilariei pentru a reconstrui lumea copilariei si pentru a va bucura din nou de micile placeri. Intrarea este libera.

“1 Iunie este Ziua Copilului pe tot globul si reprezinta o zi a distractiei si a jocurilor. Prin Festivalul Copilariei ne dorim sa-i distram pe cei mici, sa le oferim programe de calitate, sa inspiram comunitatea si familia, si de ce nu, sa-i pregatim pentru un viitor sanatos, in care sa respecte mediul si oamenii”, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

In weekend-ul 31 mai – 1 iunie, programul «Festivalul Copilariei» cuprinde:

SAMBATA  31 mai

/10:00-10:45Demonstratie de dans pentru copii, sustinuta de Rall’s Bandwww.creativearts.ro/dans/

/17.00- 18.30 Institutul Polonez sarbatoreste 1 iunie. Actorul Marian Ralea citeste povesti poloneze copiilor din Bucuresti.

/18:00 – 20:00Colaje cu de toate de la Creative Arts (www.creativearts.ro)

/ 21.00- 23.00Film- Argo (2012)

DUMINICA 1 iunie

/09.30-10.30Workshop de gandire creativa pentru copii cu Clever Children

/10.30-11.30TeO Magic Show – “Spectacol de ziua ta”

/11:00 – 13:00Kidolino – The Story – Atelier: Reciclare Creativa – animalute din hartie (broscute, iepuri, barcute)

/13.00- 14.30Atelier de teatru pentru copii (sustinut de Teatrul Poratbil).

/14:00 – 16:00 Kidolino – Activitati cu impact asupra mediului – Atelier: Reciclare Creativa – obiecte practice Origami

/16:30 – 18:00Surpriza Kidolino – Concurs cu surprize – Reciclare Creativa – Tips&Tricks

/16.00- 18.00Jocurile copilariei: Baba oarba, Ratele si vanatorii, Sacul , Intrecerea roabelor, Funia

/17.30- 19.30Prietenii informatiei – Scoala cu drag! cu Infospeed Creative Intelligence

/18.00- 19.00Concurs de desen: Vacanta de vara pe varful creionului tau colorat, organizat de MGT Educational & Wacom * Premiu pentru cea mai creativa si colorata plansa va fi o tableta grafica Wacom

 

19.00- 20.30Fun and Dance pentru copilul din tine cu SALSA GALAXY DANCE COMPANY

 

Proiectul „Roaba de cultura” este dezvoltat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti) si se desfasoara in perioada 17 mai – 30 septembrie. Accesul in zona ,,Roabei  de cultura” este liber sapte zile pe saptamana.

Incepand cu 2011, proiectul Roaba de cultura a reusit sa atraga publicul bucurestean catre o alternativa de petrecere a timpului liber. Spatiul verde din Herastrau a devenit un nod cultural pentru trecatori, publicul cunoscator si publicul larg, iar in luna dedicata copiilor, peste 6000 de copii s-au bucurat de activitati diverse.

Despre Green Revolution

Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. GreenRevolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.

Lasă un răspuns