Cargo se alătură lui Mike Terrana și Trooper în cadrul Christmas Rock Fest

Cargo se alătură lui Mike Terrana și Trooper în cadrul Christmas Rock Fest

Christmas Rocks se transformă în Christmas Rock Fest!
Trupa Cargo va oferi un recital special în data de 15 decembrie 2013 în Silver Church. În spiritul Crăciunului și al ideii festivalului, Cargo va interpreta și un set de colinde, în stil tradițional, melodic, pe lângă binecunoscutele sale hituri, îndrăgite de mii de fani.
Cargo este una dintre cele mai longevive formații românești care s-a impus de-a lungul timpului pe scena muzicală românească, reușind să exprime, prin cântec, stări de spirit, povești și trăiri autentice, fără să recurgă vreodată la compromisuri. În Silver Church vor răsuna, în prima zi de Christmas Rock Fest, piese memorabile care au marcat iremediabil muzica rock din țara noastră, precum „Ziua Vrăjitoarelor”, „Călare pe motoare”, „Dacă ploaia s-ar opri” sau „Aproape de voi”. În plus, Cargo va prezenta live și piesa al cărei videoclip a fost lansat pe 6 noiembrie, „A 5-a dimensiune”, care poate fi văzută și ascultată aici: http://www.youtube.com/watch?v=f_X9w_8-rHk
Despre această piesă, Cargo a declarat pe o rețea de socializare:
“<> vine din neliniște, din teamă, din neputință, din agonie, este un cântec despre alienare! […] ROCK-ul nu este un gen de muzică! ROCK-ul este o stare de spirit, ne face să ne simțim puternici împreună, să simțim ca nu este totul pierdut!
CARGO NU ESTE O FORMAȚIE DE MUZICĂ, CARGO ESTE STRIGĂTUL VOSTRU!
ACEST CÂNTEC ESTE PENTRU VOI!”
În deschiderea celor de la Cargo vor cânta trupele Pseudonoise (alternative metal) și Stone Light (melodic heavy metal). Așadar, prima zi de Christmas Rock Fest se anunță a fi incendiară, cu o porție consistentă de muzică în cadrul unei petreceri dedicate rockerilor înfocați. În cea de-a doua zi, pe 16 decembrie, „ostilitățile” vor fi conduse de către trupa toboșarului Mike Terrana și Trooper.
Reamintim fanilor că, în baza biletului, vor primi de la Mos Crăciunul rockerilor un cadou special cu semnături originale ale artiștilor. În plus, primele 200 de bilete sau abonamente cumpărate vor intra într-o tragere la sorți pentru sesiuni de meet and greet cu formațiile lor preferate.
Biletele se pot cumpăra din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești si online pe www.eventim.ro sub formă de abonament la prețurile de 80 de lei până pe 30 noiembrie și de 90 de lei până pe 14 decembrie. Se pot achiziționa și bilete separate, pe fiecare zi, la prețurile de 50 de lei (până pe 30 noiembrie), 60 de lei (în perioada 1 decembrie – 14 decembrie) și 65 de lei în ziua concertului, la intrarea în sala de spectacol.

Lasă un răspuns