CHRISTMAS ROCK LA SILVER CHURCH

 

In 19 decembrie 2012, incepand cu ora 20,00, Silver Church gazduieste un concert de exceptie cu grupul timisorean CARGO. La 27 ani de la infiintare CARGO promite un concert incendiar, in care in afara celebrelor hituri ale formatiei, rockerii timisoreni vor oferi spectatorilor cateva dintre cele mai frumoase colinde dedicate sarbatorii Craciunului.

In deschiderea spectacolului vor canta membrii grupului brailean ADDICTION, castigatori ai premiului TEO PETER 2012. Tinerii muzicieni de la Addiction vor prezenta publicului piese de pe albumul de debut al formatiei, album ce va fi lansat la inceputul anului viitor.

Spectacolul, organizat de Big Name entertainment si Niki Constantinescu, va fi un regal de muzica rock de cea mai buna calitate, constituind darul de Craciun pentru iubitorii rock-ului. Biletele se pot procura din reteaua Eventim: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro, pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, Unirea Shopping Center (parter), librariile Adevarul, libraria Mihai Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Victoria, Palatul Copiilor, magazinele Diverta si pe www.biletoo.ro.

 
 

Lasă un răspuns