Europolis Photo Expo

 

Europolis Photo Expo

Pana in 15 noiembrie 2011 va invitam la expozitia de fotografie "Europolis" , ce prezinta o selectie de fotografii realizate in cadrul proiectului "Europolis Photo Workshop", Finantat de Comisia Europeana prin Programul Invatare pe tot parcursul vietii, Ateliere Grundtvig. Partenerii locali ai proiectului sunt Casa de Cultura si Atelierul Foto din Sulina.

In perioada 10-16 octombrie 2011, 12 iubitori de fotografie si-au pus talentul si abilitatile la incercare in cadrul unui workshop de 5 zile,  axat pe arta fotografica dar si pe descoperiri si experiente interculturale.

Europolis Photo Workshop si-a propus sa initieze in tainele fotografiei 12 adulti din diferite tari europene interesati de arta fotografica si de participarea la educatie nonformala in domeniul artistic si intercultural.

Participantii la workshop si fotografii expozanti, selectati prin concurs din peste 60  persoane inscrise, sunt: Sintija Zivarte din Letonia, Beatriz Cepeda Benito si Beatriz Moya din Spania, Aleksandra Fafinska, Marcin Kaczor si Krzysztof Lubiniecki din Polonia, Anna Lykou si Konstantinos Liakos din Grecia, Mano Monica din Italia, Marta Antonova din Bulgaria, Liviu Simioncencu si Danut Chiriac din Romania.

 

Cele mai bune fotografii realizate de catre participantii la workshop pe toata durata evenimentului sunt prezentate publicului in cadrul expozitiei de fotografie "Europolis", gazduita de Atelierul foto din Sulina, str. 1, nr. 150,  in perioada 15 octombrie -15 noiembrie 2011.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre proiect si a vedea fotografii dintre cele expuse, va invitam si in spatiul virtual: www.europolisphoto.blogspot.com.

 

Nota: Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene.

Aceasta comunicare reflecta numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informatiilor pe care le contine.

 

Lasă un răspuns