Festivalul Internațional de Scrabble Francofon al României

Federația Română de Scrabble are plăcerea de a anunța a 24-a ediție a Festivalului Internațional de Scrabble Francofon al României, care va avea loc în București intre 22 și 26 Mai.

Te așteptăm și pe tine să vii să joci sau sa înveți să joci Scrabble, să cunoști campionii României și nume mondiale din Scrabble și să petreci câteva zile într-un cadru competițional, cultural și interactiv.

Puteți lua parte la 2 turnee, unul de individual (23-24 Mai) și unul de perechi (25-26 Mai). Toate partidele se desfășoară la Hotel Ibis Palatul Parlamentului.

Zilele de concurs fac parte dintr-un festival în adevăratul sens al cuvântului, aducând mai mult decât cele mai interesante jocuri, dar o comunitate și o atmosferă extraordinară. Și pentru că vrem să ne bucurăm nu doar de acest joc minunat dar și de tot ce are București-ul să ofere, te invităm alături de noi să vizitezi orașul de pe 26 pe 28 Mai, fie printr-un tur de oraș, fie ajungând doar la obiective precum Palatul Parlamentului, Muzeul Satului, Muzeul Țăranului Român, Muzeul George Enescu sau Muzeul Național de Artă.

Pentru detalii suplimentare și înscriere: aici. De asemenea, ne poți urmări pe Facebook.

Lasă un răspuns