For The Wicked va concerta la Rock pe 2 Roți la sfârșitul lunii iunie + alte informații despre concertele viitoare

Noi vești bune de la FOR THE WICKED!

După ce a anunțat de curând turneul „The Fake Metal Tour” în România și Franța alături de trupa franceză ZE GRAN ZEFT, FOR THE WICKED adaugă noi concerte la calendarul pentru vara aceasta și confirmă participarea la cea de-a 6-a ediție a festivalului Rock pe 2 Roți, care va avea loc la Lugoj în perioada 30 iunie – 2 iulie 2017.

De curând, trupa clujeană a lansat și un cover după piesa „Rege pe deal” de la Subcarpați, asta după ce ultimul cover lansat de aceștia a avut un real succes.
Link piesă: https://www.youtube.com/watch?v=PVajBQm2fA4
For The Wicked va ajunge și în București săptămâna viitoare, pe 22 aprilie, când va concerta alături de Diamonds Are Forever  în club B52 (programul îl puteți vedea aici) cu care vor mai cânta și seara următoare în Sofia, Bulgaria.

Sfârșitul lunii îi prinde pe aceștia în turneu alături de Ze Gran Zeft, înTimișoara (27 aprilie – Daos Club), Cluj Napoca (28 aprilie – The Shelter)șiSatu Mare (29 aprilie – Club Poesis), iar luna mai îi va prinde în Franța, în Marseille (4 mai), La Garde (5 mai)și Puget Sur Argens (6 mai) și un alt concert ce va fi anunțat curând, alături de alte informații despre acest turneu.

https://www.facebook.com/weareforthewicked/Și până să-i puteți vedea & asculta live la Rock pe 2 Roți, puteți da o fugă și la International Tattoo Expo din Cluj Napoca, unde vor cânta în data de 17 iunie.

–––––––––––––––––––––––––––––––––

For The Wicked

Facebook: https://www.facebook.com/weareforthewicked/

GooglePlay: http://tinyurl.com/FTWIIGooglePlay

iTunes: http://tinyurl.com/FTWIIiTunes

Bandcamp: http://tinyurl.com/FTWIIBandcamp

 

 

Lasă un răspuns