You are currently viewing Korpiklaani si Arkona in concert la Bucuresti

Korpiklaani si Arkona in concert la Bucuresti

Pe 2 noiembrie la Arenele Romane din Bucuresti, finlandezii de la Korpiklaani revin in Romania la Arenele Romane din Bucuresti alaturi de rusii de la Arkona in cadrul unui eveniment oferti de METALHEAD. Vom avea o seara de folk metal si pagan metal cu doua trupe etalon in cadrul unui concert de mai bine de cinci ore.

Bilete in presale la preturi speciale in numar limitat, aici:www.iabilet.ro/bilete-korpiklaani-si-arkona-canta-pe-2-noiembrie-la-arenele-romane-din-bucuresti-23221/

Invitatii speciali ai serii sunt italienii de la Riul Domanei. Showul va avea loc in cortul incazlit al Arenelor Romane, cu o capacitate de 1800 de persoane iar fumatul este interzis.

Korpiklaani vor prezenta la Bucuresti noul lor album, „Noita” dar playlistul va avea si foarte multe piese care i-au facut celebri. Noita a fost lansat pe 5 mai in SUA prin Nuclear Blast.

„Noita este o persoana cu foarte multe cunostinte in mai multe domenii si cu un mod aparte de a intelege natura, despre care se crede ca are puteri supranaturale. Aceste persoane au fost uneori numite Tietaja, adica vrajitoare. Noita finlandeza avea puterea de a vindeca si erau membri respectati ai societatii.” – declara trupa.

Vom reveni cu cat mai multe detalii in curand.

Bilete earlybird in numar limitat se gasesc pe www.iabilet.ro, www,myticket.ro si www.eventim.ro si in reteaua iaBilet, Myticket si Eventim (www.iabilet.ro/retea + Uman, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, VGeneration, Zebrapay, Muzica, Mag Orange, Vodafone, Domo, Humanitas, Carturesti, Sala Palatului, Germanos, Diverta etc..) la urmatoarele preturi:

Acces General – 60 de lei (doar 300 de bucati)
Golden Circle – 90 de lei (doar 100 de bucati)

Dupa epuizarea ofertei earlybird, biletele Acces General vor costa 70 de lei respectiv 100 de lei Golden Circle in prima perioada de presale si 80 de lei Acces General in a doua perioada de presale.

In ziua concertului biletele vor costa 90 de lei in limita spatiului disponibil

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 250 de bucati.

Se anunta un show cu casa inchisa asa ca luati-va bilete din timp.

Un eveniment marca METALHEAD warmup party pentru Metalhead Meeting 2016 !

Lasă un răspuns