You are currently viewing Lucifer din Supernatural vine la East European Comic Con 2016

Lucifer din Supernatural vine la East European Comic Con 2016

Bucureşti, luni 12 octombrie. Liderul suprem al Iadului din binecunoscutul serial Supernatural, nimeni altul decât Lucifer, va face un popas în Bucureşti, la East European Comic Con.

Actorul şi producătorul american Mark Ross Pellegrino vine, în perioada 27-29 mai 2016, la East European Comic Con, eveniment care va avea loc la Romexpo.

Mark este cunoscut în principal pentru rolul lui Lucifer din Supernatural, personajul care stă la baza motivului pentru care fraţii Sam şi Dean Winchester pornesc la vânătoarea de demoni.

Actorul i-a mai dat viaţă şi lui Jacob, în Lost, care de mai bine de două milenii protejează insula pe care au ajuns protagoniştii serialului.

Mark Pellegrino şi-a făcut apariţia în seriale precum Being Human (varianta americană), Chicago P.D.RevolutionGrimm, Chuck, ER, The X-Files, NYPD Blue, The Practice, The Unit, Criminal Minds, Prison Break, Grey’s Anatomy, Ghost Whisperer, CSI, The Mentalist și Breakout Kings. Cele mai noi roluri le are în serialele The Tomorrow People, The Returned şi Quantico.

Are la activ şi roluri în filme consacrate precum Hemingway și Gellhorn, The Big Lebowski, Lethal Weapon 3, Mulholland Dr., Capote, National Treasure, The Number 23, The Trials of Cate McCall.

 

La fel cum ne-a obişnuit în fiecare an, East European Comic Con devine destinaţia est-europeană pentru toţi pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet.

Dacă anul acesta am avut peste 30.000 de vizitatori care au învăţat dansul Haka de la Manu Bennett, actorul din Spartacus şi Arrow, şi au aflat care este legatura dintre T-Bag din Prison Break (Robert Knepper) şi Romania, în 2016 ne propunem să oferim publicului o experienţă şi mai fascinantă. Astfel, chiar dacă nu vom divulga acum numele următorilor invitaţi la ediţia de anul viitor a East European Comic Con, putem confirma că va exista un actor sau o actriţă din cel mai popular serial al momentului, Game of Thrones.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. Organizatorii au pregătit numeroase surprize noi celor aproximativ 40.000 de vizitatori aşteptaţi la ediţia din mai 2016 – pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiţie regională de gaming şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

 

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua EVENTIM, la preţul de 59 de lei, până în data de 30 noiembrie.

 

East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016, şi este organizat de Pineberry Studio și Kickoff Events.

Lasă un răspuns