Maximum Rock Festival 2015. Mesajul lui Jeff Waters pentru fanii Annihilator din Romania.

Jeff Waters, liderul trupei ANNIHILATOR, impreuna cu tobosarul grupului, Mike Harshaw, au inregistrat un mesaj special pentru fanii din Romania care vor lua parte la Maximum Rock Festival 2015.

Trupa canadiana, una dintre cele mai iubite de pe scena metal internationala, va concerta in cadrul evenimentului, in calitate de headliner, in data de 17 octombrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti.

Formatia se pregateste sa lanseze cel de-al 15-lea album din cariera – „Suicide Society” – in data de 18 septembrie 2015.

Urmariti mesajul lui Jeff mai jos.

ROMANIA/BUCHAREST: VIDEO message from Jeff Waters & Mike Harshaw FOR YOU!

Posted by Jeff Waters on Monday, September 14, 2015

 

Maximum Rock Festival este unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale toamnei in Romania si se va desfasura pe parcursul a 4 zile, intre 15 si 18 octombrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti.

Pana acum, au fost confirmate urmatoarele nume : Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels, Tiarra, Hatemode, Crimena , Target, For The Wicked si Elarmir (Italia), urmand ca, pe viitor, sa fie anuntate noi nume.

Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Biletele VIP se pot achizitiona la pretul de 250 lei prin www.AmBilet.ro si de la sediul Maximum Rock Romania.

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

– 89 lei (20 euro) primele 100 de bilete – Sold out!
– 99 lei (22,5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin www.AmBilet.ro (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romania si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) pentru variant bilete fizice. -Sold out!
– 110 lei (25 euro) urmatoarele 500 de bilete
– 125 lei (28,5 euro) restul biletelor
– 135 lei (30,5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
– 250 lei (56,5 euro) bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai la www.AmBilet.ro si la sediul Maximum Rock Romania.

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Lasă un răspuns