Omagiu lui Freddie Mercury

Câştigătorul Best Tribute Act UK 2014 aduce magia unui show QUEEN pe 27 martie la Hard Rock Cafe, la Bucureşti pe 27 martie! Anul trecut JOSEPH LEE JACKSON a primit, alături de trupa sa, premiul pentru cel mai bun tribut din Marea Britanie! JOSEPH LEE JACKSON, care a concertat pe Wembley, pe impresionantul Millenium Stadion din Cardiff şi în săli de prestigiu din Europa, aduce de această dată magia electrizantă a unui show QUEEN la Hard Rock Cafe!

Vino să asculţi live „We Are The Champions”, „I Want It All”, „Somebody To Love”,„A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free” şi multe alte hituri QUEEN!

Solist şi actor profesionist cu peste 20 de ani de experienţă, JOSEPH LE JACKSON performează ca impersonator Freddie Mercury de mai bine de 15 ani, a primit numeroase distincţii pentru autenticitatea prestaţiei şi a cântat în faţa lui Roger Taylor, Brian May şi membrilor familiei lui Freddie Mercury, la ceremonia de dezvelire a primului monumet dedicat memoriei starului în Marea Britanie.
Freddie Mercury Tribute 600X800

JOSEPH LEE JACKSON, aduce în faţa publicului un show dinamic, din care răzbate carisma inconfundabilă a unuia dintre cei mai spectaculoşi solişti din istoria rockului.

Pentru showul A VISION OF MERCURY din 27 martie sunt disponibile următoarele categorii de bilete:

VIP – 150 lei (acces la sesiune de autografe)
Categoria I – 90 lei (loc la masă, în faţa scenei)
Categoria II – 60 lei – (loc la masă, în restul sălii)

Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe, în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate „bilete.ro”, magazinele Germanos şi online pe www.bilete.ro

Lasă un răspuns