You are currently viewing The Penguins of Madagascar 3D

The Penguins of Madagascar 3D

Știați că a apărut „Pinguinii din Madagascar 3D”? Probabil da, pentru că atunci când am fost eu la premieră sala era plină. Nu glumesc. Voiau un cuplu pe la 45+ sa își ia bilete si abia au mai găsit 2 in primul rând. Nu vă imaginați că eram într-o sală plină de copii. Nicidecum. Era un singur copil într-o sală intreagă. Animația asta nu este una clasică pentru copii. Este un film amuzant, interesant, cu schimbări de situație si glume bune.

Trebuie menționat că unul dintre personaje are vocea lui Benedict Cumberbatch. De ce este interesat acest lucru? Pentru că, aparent, el nu poate pronunța cuvântul „penguins”.

Bine, poate a mai învățat, dar tot nu e fericit într-un film cu … pinguini. Este desigur deliciul nostru. Și nu ne plângem niciodată să îl auzim pe britanic vorbind.

Mai multe glume: jocuri de cuvinte cu nume ale actorilor faimoși (e.g: „Nicholas, Cage them”). Nu știu cum sunt traduse in română, da rsigur pierd din farmec, așa că recomand să vedeți filmul subtitrat.

Sper că v-am convins, dar dacă până acum nu a fost suficient, trebuie neapărat sa știti că veți vedea în film ceva de adorabilitate infinită. Așa și spun ei. Și chiar este așa drăgălaș și adorabil. Sunt pinguini. Cum să nu fie adorabili?

Este ceva foarte reinvigorant în a merge la o animație. Pleci de-acolo încărcat de energie si îți crește spiritul, te simți mai tânăr, mai drăguț. Ia-ți prietenii și mergeți la „Penguins of Madagascar 3D” în Hollywood Multiplex.

Lasă un răspuns