PROGRAM SI REGULI DE ACCES PENTRU CONCERTUL RICHARD CLAYDERMAN “BALLADE POUR ELLE” 2016

The Prince of Romance, așa cum a fost denumit pianistul Richard Clayderman, va reveni la Sala Palatului din București pe 9 martie 2016 pentru un concert deosebit cu un repertoriu diferit, ales special pentru a celebra Ziua Internațională a Femeii. Spectacolul „Balade pour elle” este o producție grandioasă completată de decoruri impresionante și efecte de lumini care vor transpune publicul într-un univers al tandreței. Invitat special la acest eveniment va fi maestrul naiului Gheorghe Zamfir.

Accesul publicului se face începând cu ora 19.00 iar spectacolul incepe la ora 20:00. Copiii sub 5 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de părinți care se obligă să îi supravegheze. Acestia nu vor ocupa loc pe scaun si vor fi tinuti in brate.

În spațiul de concert este interzisă intrarea cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, contondente, băuturi sau mâncare. Spectatorii sunt rugați să nu folosească aparate de fotografiat profesionale sau semiprofesionale, să nu utilizeze flash-ul și să își seteze telefoanele mobile în modul silențios pe durata spectacolului.

Cu ocazia acestei zile minunate, Phoenix Entertainment si sponsorii acestui eveniment vor oferi tuturor spectatorilor un cadou surpriza.Pentru ca accesul in sala sa se desfasoare in conditii optime, publicul este rugat sa se prezinte la timp.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.

Powered by Avon Romania, Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti.

 

Lasă un răspuns