”Resurrection Tour 2015” by Anastacia

29 iunie la Sala Palatului din Bucureşti
Anastacia_poster_v3
Superstarul pop, ANASTACIA, însoţită de band-ul său fabulos, revine în România în luna iunie pentru un concert incendiar.
Admiratorii celebrei cântăreţe de la Bucureşti vor lua parte la un concert 100% live, ce va cuprinde melodiile sale de succes, dar şi piese de pe cel mai nou material discografic, toate acestea fiind menite să creeze o atmosferă de zile mari. Artista este cunoscută pentru vocea gravă şi abilitatea de a atinge note muzicale înalte, fiind încadrată în grupul sopranelor dramatice.
Cu peste 30 de milioane de discuri vândute şi o serie masivă de hit-uri precum „I’m Outta Love”, „Paid My Dues”, „Left Outside Alone” şi „Pieces of a dream”, Anastacia a devenit un simbol al muzicii pop din întreaga lume. Înarmată cu o voinţă de fier pentru a depăşi problemele de sănătate care i-au pus viaţa în pericol şi cu o voce de aur mult mai puternică faţă de statura afişată, Anastacia a câştigat simpatia fanilor din întreaga lume, atraşi de vocea sa inconfundabilă, de talentul muzical sublim, dar şi de povestea de viaţă ce a inclus-o în rândul marilor supravieţuitori ai muzicii moderne.

Albumul „Resurrection” lansat în mai 2014, s-a bucurat de succes critic şi comercial, fiind al şaselea clasat în top zece albume în Italia şi al cincilea în top zece albume din Regatul Unit. Piesa principală a albumului, „Stupid Little Things”, lansată pe 4 aprilie, a ajuns pe primele poziţii în topurile din Belgia şi Italia, iar criticii i-au acordat recenzii favorabile considerând-o „o revenire excepţionalâ” şi totodată dovada că Anastacia este o adevărată supravieţuitoare.
Vocea Anastaciei este considerată de MTV Asia „un miracol”, întrucât ea este specifică persoanelor de culoare. De asemenea, Anastacia este considerată de unii fani „o Janis Joplin modernă” în timp ce „The New York Times” o socoteşte ca fiind un artist charismatic şi un „fenomen vocal.”
Cântecul de debut al artistei, „I’m Outta Love”, combină elementele muzicale din muzica dance şi cea funk. Muzica inclusă pe albumele „Not That Kind” şi „Freak of Nature” se încadrează în genul pop, însă majoritatea compoziţiilor de pe acestea includ influenţe din stiluri diferite. În urma experienţei cancerului mamar, Anastacia a simţit nevoia de a se reinventa, dând naştere stilului „sprock”, o alăturare de elemente muzicale specifice muzicii pop, rock şi soul. Cel de-al treilea album, „Anastacia”, este dominat de acest stil, la el adăugându-se influenţele muzicii R&B. De asemenea, compoziţia „Same Song” a fost comparată cu piesele interpretate de britanica Amy Winehouse, solista de muzică jazz şi blues.

Lasă un răspuns