Rock în Parc – ediția a treia de calificare –

 

Rock în Parc

– ediția a treia de calificare –

 

 

 

Au mai rămas 12 zile până la ultima ediţie de calificare Rock în Parc. După cum am anunţat încă  din martie, trei formaţii şi-au rezervat deja dreptul de a fi prezente pe 26 aprilie la Arenele Romane: Erase, Just another lie şi George Sărluceanu.

Astfel, trupele înscrise au şansa de a ocupa celelalte 9 locuri disponibile. Înscrierile sunt deschise până la data de 20 aprilie, iar după ce piesele tuturor vor fi audiate de către juriu, vom anunţa participanţii pe Facebook şi pe www.phoenixentertainment.ro.

Este ultima şansă pentru trupele româneşti de a se califica la festivalul Rock în Parc (13-14 iunie, Arenele Romane) unde vor avea șansa de cânta alături de legendele The Animals şi The Troggs.

Pe 26 aprilie, la Arenele Romane, 12 trupe se vor întrece, fiecare având la dispoziție un recital de 20 de minute pentru a convinge spectatorii.

Vă reamintim că votul publicului contează în aceeaşi proporţie cu cel al juriului. Spectatorii vor avea şansa de a vota trupa preferată şi de a o ajuta să urce pe scenă cu The Animals şi The Troggs. Mai mult decât atât, se vor bucura de aceeaşi atmosferă prietenoasă, de băutură ieftină şi de o muzică excelentă. Intrarea este liberă.

Aşadar, vă aşteptăm pe toţi pe 26 aprilie la Arenele Romane pentru o seară de rock!

Eveniment prezentat de Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” şi Primăria Sectorului 4.

Organizatori: Phoenix Entertainment şi Sfinx Experience.

 

Lasă un răspuns