Scoli de vara-Arte plastice-la Fundatia Calea Victoriei

Scoli de vara-Arte plastice-la Fundatia Calea Victoriei

 

Fundatia Calea Victoriei va propune Scoli de Vara in domeniul artelor plastice, de-a lungul carora, intr-o atmosfera relaxanta, veti avea ocazia sa va exprimati creativitatea si sa descoperiti colorata lumea a artelor plastice.

 

Scolile de vara sunt cursuri cu program intensiv, pe durata unei saptamani (de luni pana vineri) care va ofera posibilitatea sa va descoperiti noi talente, sa va cultivati pasiunile deja descoperite si sa relationati cu persoane cu interese si pasiuni comune.

 

Cursurile se deruleaza seara dupa ora 18.30, fiecare sedinta dureaza circa doua ore, iar materialele de lucru sunt incluse in pret.

 

  1. Scoala de vara de pictura pe sticla (10-14 iunie), cu artista Alina Cosma, in care veti experimenta tehnica picturii pe sticla– un material fragil, dar care, prin transparenta sa, confera picturii un farmec inegalabil. Fiecare cursant se va putea exprima cu curaj si imaginatie, realizand o lucrare cu subiect la alegere: icoana, peisaj, portret etc .

 

  1. Scoala de vara de Ilustratie si reclame vintage, (8-12 iulie), cu Arina Gheorghita. Participantii sunt invitati sa descopere vechi tehnici de ilustrare, pe care le vor realiza fara interventia impersonala a computerului sau a altor mijloace moderne. Vom recupera astfel frumoasele ilustratii pe care eram obisnuiti sa le observam folosite pe obiectele bunicilor.

 

  1. Scoala de vara de pictura: Stiluri si mari pictori, (17 – 21 iunie), sustinuta de artistul plastic Ioana Stanca, se adreseaza celor care iubesc pictura sau care pur si simplu doresc sa isi exprime creativitate in culori.Vom descoperi impreuna cate un nou pictor, o personalitate ce a schimbat fata artei de sfarsit de secol XIX – inceput de secol XX. Vom picta in stilul lui Vincent Van Gogh, Herni Rousseau, Gustav Klimt, Wassily Kandinsky si Joan Miro.

 

Atelierele sunt dedicate tuturor celor ce vor sa isi petreaca timpul liber intr-o maniera relaxanta, creativa si educativa, indiferent de pregatirea sau experienta anterioara in domeniul artelor plastice.

 

Cursurile au loc la sediul Fundatiei Calea Victoriei, intr-o frumoasa casa construita la finalul perioadei Belle Epoque, acum exact o suta de ani, cu sali spatioase, foarte luminoase si o mica curte, in care vom putea bea o limonada savuroasa inainte de cursuri

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns