Spy – un film de duminică seară

Am fost ieri la Hollywood Multiplex să vedem Spy. Filmul promitea multe. O comedioară cu niște acțiune, actori amuzanți, o femeie in rol central. Să tot fi fost mai multe filme din acestea. Totuși, parcă nu a fost tot ce speram să fie.

Cea mai bună descriere a filmului este: film pe care îl vezi la televizor într-o seară de duminică leneșă. E plăcut. Pe alocuri poate chiar amuzant. Oamenii din sală râdeau mult mai mult decât mă amuza pe mine filmul. Pentru mine era mai mult distractiv decât amuzant. Dar ei chiar s-au distrat. Nu zic nu, de plăcut mi-a plăcut. Mi-ar fi plăcut și mai mult dacă nu aveam examen a doua zi.

Oricum, să ai un film cu Melissa Mccarthy în rol principal, care trece de la asistentă invizibilă la super-agent care duce operații este numai de bine. După cum ne așteptam, devine foarte amuzant să o avem pe ea. Când ajunge să fie propria persoană și să capete siguranță e momentul cel mai savuros. O suită de aventuri, de replici, de înjurături, una și una.

Toate peste toate, e un film drăguț, pe care poți să îl vezi când vrei să te destinzi, un film care aduce în prim plan o femeie care nu corespunde normelor Hollywood-ului. Numai la Hollywood (Multiplex) România.

Lasă un răspuns