Therion va concerta la Bucuresti in 2018

Dupa o pauza de aproape 5 ani de la lansarea ultimului album, formatia suedeza THERION revine cu un nou material discografic – „Beloved Antichrist”-, o opera metal inspirata din „A Short Tale Of The Antichrist” de Vladimir Soloviov, care va fi lansata in data de 26 ianuarie 2018, urmata de un turneu european de lansare si promovare.

Si pentru ca acest turneu va fi unul foarte lung, concretizat in concerte prin toata Europa, Therion va ajunge si in Romania in data de 11 martie 2018, la Arenele Romane din Bucuresti. Deschiderea concertului va fi facuta de trupa ruseasca de symphonic metal IMPERIAL AGE si formatia germana NULL POSITIV.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

89 lei – Bilet pret pre-sale

95 lei – Normal ticket

115 lei -Pretul la intrare in ziua concertului

Image result for therion

Lasă un răspuns