You are currently viewing Scrisoare primita la posta redactiei

Scrisoare primita la posta redactiei

Scrisorile trimite la posta redactiei isi au utilitatea lor

       Raspundem mail-urilor primite in cel mai scurt timp posibil si suntem deschisi colaborarilor.

Looking for volunteers animat pentru site blog

Zilele trecute am primit un e-mail care ne-a impresionat si ne-a convins ca dorim sa lucram cu autoarea lui. Va veti da singuri seama de ce.

Indraznim sa publicam continutul, din dorinta de a imparti bucuria cu voi.

Buna ziua,

Ma numesc Andreea A., sunt studenta la Facultatea de Arhitectura „Ion Mincu”, acum am trecut in anul  IV si tocmai ce am descoperit revista aceata din pura întâmplare, pe Facebook, iar dupa ce am citit câteva fragmente din nr.26 am rămas profund impresionata.

As vrea sa va felicit pentru munca pe care o depuneți si, ca o paranteza, va mărturisesc ca sunt pe cale sa ii cumpăr cartea lui Orhan Pamuk- Muzeul inocenței, care este descrisă tare frumos in revista.

Sa va spun de ce subiectul mail-ului se numește „curiozitate”. Ei bine, este pentru faptul ca am una, si anume: ce ar trebui sa fac pentru a putea participa la realizarea unui viitor număr al revistei cu proiectele mele?

Am vazut proiecte de arhitectura demne de a fi expuse in nr.26 si, daca nu ma însel, unele apartineau studenților. De aceea m-am gandit ca poate organizați vreun concurs si selectați cele mai bune dintre propuneri sau orice metoda aplicați, as fi tare curioasa sa o aflu deoarece as vrea cu ardoare sa particip si eu. In cazul in care va întrebati de ce imi doresc sa public unele proiecte, motivele sunt usor de inteles si am sa vi le mărturisesc: lăsând modestia de-o parte, consider ca sunt demne de a fi expuse, cum de altfel s-a mai întâmplat, altfel nu mi-as fi permis sa va deranjez in acest sens, si un alt motiv ar fi faptul ca imi doresc, studenta fiind, sa aplic anul următor pentru o bursa de studiu in străinătate, lucru ce necesita tot felul de reușite de felul acesta, nerezumandu-se la un portofoliu cu proiecte, ci cu cerința de a materializa pertinenta proiectelor, iar eu m-am gandit ca nu ar putea exista un mod mai bun decat acesta, de a fi publicate, mai ales intr-o revista ca Art Out.

Va multumesc din suflet pentru răbdarea acordată si astept cu nerăbdare un răspuns din partea dvs..

 

Art Out se dovedeste inca o data un generator de idei si un sustinator al persoanelor creative.

Asteptam si propunerile voastre pe adresa redactiei: redactie@artout.ro.

 

 

 


Lasă un răspuns