DRAGOBETE ROCKS!

ADRIAN NAIDIN & IONUȚ MICU, THE dAdA și ACCUARELLA

sărbătoresc românește, în concert LIVE laCLUB QUANTIC!

Dacă vrei să sărbătorești dragostea într-un mod inedit și ești îndrăgostit de…rock, atunci ai undă verde la concertul ”DRAGOBETE ROCKS”. Vineri, 24 februarie, de Dragobete, vino la Club Quantic (Șoseaua Grozăvești, nr.82)să te distrezi românește alături de Adrian Naidin & Ionuț Micu, The dAdA și Accuarella.

Începând cu ora 21:00, vom da tonul petrecerii și vom continua să cântăm despre iubire,în aceeași manieră autentică, până în miez de noapte.Cu un playlist croit special pentru Dragobete, talentații artiști garantează cu atmosfera unei seri muzicale de neuitat.

Dragobete-Rock-Fest-poster-final

Adrian Naidin și Ionuț Micu, fac un duet de scenă, plin de energii pozitive și inspirație. Proiectele susținute împreună se bucură de un real succes și datorită spontaneității artistice. Fiecare concert este fresh și lasă o poartă deschisă spre unul viitor, pentru că mereu mai rămâne ceva de spus și arătat lumii.

”Nu există muzică fără iubire și nu există iubire fără iertare. Sunt sunete pe care nu le pot exprima prin violoncel, pian sau orice alt instrument. Cel mai mare artist este natura, dar deasupra ei este Dumnezeu. Apoi vin oamenii. Noi, artiștii, suntem niște intermediari între teluric și celest.” – spune Adrian Naidin.

Adrian Naidin – ”Tu ești iubirea mea” – https://www.youtube.com/watch?v=f-0Z1S5EUwA

Trupa The dAdA aduce un stil curajos și personal, atât prin mesajele pieselor (pline de ironie și umor), cât și prin liniile melodice care îmbină creativ stiluri muzicale diverse pentru a defini un stil unic, out of the box, într-un cuvânt, dAdA. The dAdA cântă cu zâmbetul pe buze despre viață și despre probleme chiar și de ordin social, într-o țară etern fascinantă precum România. Cei patru baieți vor să descrețească, într-un mod nebun, sincer și relaxat, frunțile din ce în ce mai încrețite ale românilor.

The dAdA – ”La Hala”https://www.youtube.com/watch?v=v4iUxwFO238

The dAdA sunt: Septimiu Urzică (voce și chitară), Theodor Nicolae (chitara și backing vocals), Mihai Ungureanu (bas și backing vocals) și Marian Bobiceag (tobe și percuție). Trupa și-a adjudecat locul al doilea în cadrul concursului Stufstock, Newcomers 2010, după numai două luni de la înființare, participând apoi în finala concursului Global Battle of the Bands Romania 2010.

Accuarella, o trupă relativ nouă în peisajul muzical românesc, dar care are deja foarte multe vizualizări pe rețelele de socializare, datorate stilului inedit de interpretare. Cei mai împătimiți admiratori ai trupei urmăresc cu mare interes datele următoarelor concerte, tocmai pentru a nu rata ocazia de a reasculta interpretarea live a piesei de succes ”Alexandra”Accuarella se prezintă în următoarea formulă:  Vlad– voce,Ciprian – accordeon, clape, voce,Mircea – chitară, voce,Andrei – bass, Alin – trompetă, iarAlex la tobe.

Accuarella – ”Alexandra” –https://www.youtube.com/watch?v=9XsMV1pPbx8

Biletele pentru ”DRAGOBETE ROCKS” au fost puse în vânzare în rețelele Ticketnet.ro, Iabilet.ro, Bilet.ro și Eventim.ro.Până pe 23 februarie, inclusiv, biletele pot fi achiziționate la prețul de 35 lei, iar în ziua concertului acestea vor fi disponibile la prețul de 45 lei.Rezervarea meselor se poate face după cumpărarea biletelor, apelând numărul de telefon: 031/432.17.42.

”Dragobete Rocks”, este un proiect conceput de Asociația Culturală Spectaculis care își propune să promoveze generația tânără a artiștilor talentați și, în același timp, să îi aducă pe bucureșteni mai aproape de muzica live de calitate.

Lasă un răspuns