You are currently viewing Profesionalism in oferta de cursuri de grafica publicitara

Profesionalism in oferta de cursuri de grafica publicitara

Profesionalism in oferta de cursuri de grafica publicitara

Avantaj Consulting este Centrul de excelenta in Training IT. De peste 10 ani, principala indeletnicire a companiei o reprezinta cursurile. Organizeaza cu drag cursuri acreditate de Grafica Nivel I, Grafica Avansat, Machetare DTP si Prepress, Web design Nivel I, Web design Avansat, Javascript, PHP, WordPress, Tehnica Foto Nivel I, Tehnica Foto Avansat, Linux.

539083_260518390703143_44119548_n

Au acumulat experienta relevanta prin lucru efectiv in toate aceste domenii si practica cu convingere indemnul “Invata pentru tine! Invata pentru ceilalti”. Prin urmare, te invata ceea ce stiu cel mai bine, intr-o atmosfera prietenoasa, cu profesionalism si dedicatie. Cred in specializare si excelenta.
“La cursurile de Grafica, veti invata sa jonglati cu programe pe care le veti stapani impecabil din punct de vedere tehnic: Photoshop, pentru prelucrarea profesionala a fotografiilor – ajustari tonale, cromatice, masti, decupaje pe canale sau pentru a conferi o multitudine de efecte speciale, fanteziste, layout-urilor de site si Corel, specialistul prin excelenta al ilustratiilor vectoriale complexe. La curs studiem tehnica, dar aflam si cum un element grafic bine conceput este capabil sa genereze senzatii, sa provoace emotii, sa evoce imagini. “, afirma reprezentantii Avantaj Consulting.

62709_533333240088322_1736501858_n

Regula de aur a lui Gladwell afirma ca, pentru ca cineva sa devina expert intr-un domeniu, sunt necesare foarte multe ore de practica, aceasta fiind singura explicatie reala a succesului. Practica acompaniata de pasiune, am putea adauga. Suntem autodidacti sau preferam sa invatam de la persoane care detin deja gradul de expertiza necesar? In ziua de astazi, totul se deruleaza cu o viteza coplestioare, uneori nu dispunem de timpul necesar pentru a ne cufunda pe cat ne dorim in studiu individual. Sub atenta supraveghere a profesorilor Avantaj Consulting, cunostintele dvs. se vor consolida si se vor sedimenta astfel incat, intr-un timp relativ scurt, veti fi capabili sa realizati machete complexe, folosind optim resursele ambelor programe: pornind de la coperte de carte, reclame, trucaje, elemente grafice vectoriale si continuand, in cadrul celui de-al doilea modul, Avansat, cu realizarea unui Corporate ID.

10348606_709697632451881_978051181294462064_n

Creatia si designul implicate in grafica publicitara sunt, desi pare un demers spontan, rezultatul multor studii si teorii de comunicare vizuala, sintetizate optim de catre profesorii nostri, care stiu, din propria experienta, pe ce aspect practice sa puna accent. Toate resursele firmei– intelectuale, logistice, umane – sunt concentrate pe dorinta, indeplinita, ne confirma chiar cursantii, de a oferi, cu dedicatie si profesionalism, training de calitate.

Exista un feedback continuu intre cursanti si profesori, ce beneficiaza de o vasta experienta profesionala si pedagogica. Pentru fiecare curs in parte au fost dezvoltate programe de studiu complexe, bazate atat pe componenta teoretica, dar mai ales pe exercitii si pe proiecte cu aplicabilitate practica imediata.
Mii de cursanti au trecut pragul Avantaj Consulting. Cei mai multi au fost atat de incantati, incat au urmat chiar toate cursurile.

Pentru detalii si programa cursuri: www.avantajconsulting.ro.

Lasă un răspuns