You are currently viewing Workshopul Reframe si gandirea creativa

Workshopul Reframe si gandirea creativa

Cum ar fi dacă ți-ai schimba perspectiva și ai gândi creativ ca să-ți găsești soluțiile?

De vrei să vezi cum poți face acest lucru în acțiunile tale zilnice, hai să experimentezi la workshop-ul REframe din 29 mai!

Te invit într-un program dinamic, bazat 80% pe practică.Vei putea folosi mai departe exercițiile experimentate în orice domeniu al vieții tale. REframe este conceptul de gândire creativă ce combină metode de dezvoltare personală, psihologie cu tehnici ale oamenilor care au revoluționat lumea (Einstein, da Vinci, Picasso, etc). Misiunea REframe: trezește și încurajează gândirea creativă a oamenilor cu care aceștia găsesc perspective noi și soluții la problemele sau scopurile lor personale și profesionale. Ai încredere că ai tot ce este necesar pentru a gândi creativ în orice situație! Pentru aceasta ai nevoie să te poți relaxa, să ai încredere în tine, să cunoști și să folosești instrumentele potrivite! La workshop vei avea parte atât de experiențe individuale, de imaginație, unde stai tu cu tine și integrezi descoperirile, cât și de exerciții de grup, în care vei afla perspective noi de la ceilalți participanți.

Ce ai de câștigat dacă vii la REframe?

– te cunoști și mai în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți îți dau idei și viziuni noi. – îți dezvolți și mai mult gândirea creativă prin exerciții jucăușe, pe care le poți folosi mai departe pentru orice problemă sau scop. – îți privești problemele din alte perspective și găsești soluții, prin tehnici de recadrare. – îți conștientizezi în timp real convingerile care te limitează și lucrezi la depășirea lor într-un mediu relaxat – îți dai seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții. – cunoști oameni noi, pasionați de evoluția lor, care te pot inspira și care vin cu soluții faine.

Mai multe detalii despre REframe, cum e să participi la workshop, cine ghidează descoperirile și cum să te înscrii găsești în linkul urmator(scroll pentru formular): http://reframethinking.com/urmatorul-workshop/

Partener tehnic: S7

Parteneri eveniment: FLUX Training & Consultancy, London Video Stories

Parteneri media: Calendar Evenimente, Art Out, evenimentebiz.ro

Parteneri creativi: Cristian-Emanuel Opriş, Simona Paraschivu, Teodora Gheorghe, Lara Roxana Popa, Gabriela Ungur

E-mail:  contact@reframethinking.com

Website: www.reframethinking.com

Facebook: www.facebook.com/REframeCreativeThinking

“If you can imagine it, you can create it” (William Arthur Ward)

Lasă un răspuns