You are currently viewing 11even Experiences Bucuresti

11even Experiences Bucuresti

 Emoţiile conduc la acţiune!

 11even Experiences Bucureşti are loc joi, 22 mai 2014 începând cu ora 17.30 la cinema Studio. Evenimentul face parte din seria de evenimente naţionale 11even desfăşurate în 11 oraşe din România în luna mai. Anul acesta, emoţiile conduc la acţiune.logo 11even

Evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea si sufletul participanţilor, pentru a inspira si a genera decizii pozitive pe plan professional şi personal. La Bucureşti, 11 speakeri ce provin din zona business, antreprenoriat, freelancing, sport, social şi artă vorbesc despre experienţele lor de viaţă, carieră şi business, răspund la întrebările publicului şi le stau participanţilor la dispoziţie pentru networking şi schimb de idei.

Cele două teme abordate anul acesta sunt Humanizing Work şi Bringing Joy in life. Cei prezenţi la eveniment vor afla cum reuşesc oamenii de succes să trăiască bucurie prin munca lor de zi cu zi, cum se poate construi un business şi un stil de viaţă în jurul unei pasiuni, care sunt principiile şi valorile care aplicate aduc echilibru între viaţa de familie şi cea profesională, cum se transformă un dezavantaj într-o calitate şi cum se creează performanţă în lucrul cu o echipă.

Speakerii care vor oferi aceste perspective sunt: Steven van Groningen – preşedintele băncii Raiffeisen şi soţia sa, campioana olimpică Valeria Răcilă van Groningen; Mihai Gaiţă – jucător de tenis în scaun cu rotile; Teodora Migdalovici – Ambasador Cannes Lions în România şi fondatoarea The Alternative School for Creative Thinking; Vlad şi Claudia Teodorescu – cuplul mama-fiu ce dezvoltă business-ul de famile prin centrul Donna Medical Center; Mirela Retegan anteprenor concept ZURLI – o lume a părinţilor şi copiilor fericiţi; Alin Gherman – Director comercial DPD România, un mare jucător de pe piaţa locală de curierat; Nicoleta Chirică, antreprenor şi designer Iutta; Viorel Copolovici – omul care şi-a transformat pasiunea pentru gătit într-o afacere şi stil de viaţă; Tedy Necula – regizor de filme inspiraţionale care a transformat dizabilitatea sa într-un atu.

 

 

Evenimentul de pe 22 mai prezintă momente artistice, un special guest cocktail şi o lansare de carte susţinută de Amedeia Neamţu: “Poveşti colorate din ţara curcubeilor”. De asemenea, un grup de copii orfani sunt invitaţi la eveniment cu ajutorul sponsorilor, pentru a cunoaşte şi interacţiona cu oameni de valoare şi a privi viaţa dintr-o perspectivă de reuşită şi împlinire.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile la una din cele trei categorii de bilete: Educativ  (facilitează accesul studenţilor şi cadrelor didactice), Standard şi Premium (pentru un acces mai personal la poveştile speakerilor) pe site-ul http://elevenevents.ro/oras/bucuresti.

Parteneri: Librăriile Humanitas, Femei în Afaceri, ABC Antreprenori, LEADERS, Incubator107, 121.ro, Mastering Mind & Soul, Fundaţia Post Privatizare, Art Out, EDUCATIVA, Institutul pentru Fericire, Empower, VIP Romania-Voluntari pentri idei şi proiecte, BestJobs, Studentul Anului-VIP Romania.

Cu sprijinul: PRIME România şi Cinema Studio.

Sponsori: DPD România, Uniunea Cineaştilor din România, Perla Moldovei, Lemana.ro, Expoziţionale.ro, Simply Happy, Prăjiturele, improFUN, NETtv, Film Experience.

Despre Asociaţia 11even

Asociaţia 11even dezvoltă activităţi prin care încurajează prin programele implementate creşterea personală a membrilor comunităţilor în care acţionează si se implică în arii diverse: dezvoltare personală, leadership, sport şi sănătate, cultură etc. Cu sediul la Cluj Napoca, Asociaţia 11even desfăşoară evenimentele 11even Sharing Experiences în 11 oraşe din România în luna mai, printre care Cluj, Sibiu, Constanţa, Suceava şi Braşov. Evenimentele sunt organizate în parteneriate locale, în Bucureşti fiind organizat de echipa the Joy of Living.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactaţi:

Irina Negrilă – Coordonator echipă & Comunicare 11even Experiences Bucureşti

0729 393 783

irina@11even.ro

http://elevenevents.ro/oras/bucuresti

Lasă un răspuns