24 de ore de reducere la ultimele bilete la SCORPIONS si JOSÉ CARRERAS! Plus suplimentare bilete la Normal Circle pentru concertul SCORPIONS!

     De 5 ani (mai exact de la inceputul anului 2008) dragii nostri spectatori au fost alaturi de noi la toate concertele organizate. Acum, in preajma sarbatorilor de iarna, va multumim si va uram in felul nostru Sarbatori Fericite, oferindu-va in dar reduceri de 25% la ultimele concerte Project Events din 2013: Scorpions (14 decembrie, Pavilion Central Romexpo) si Gala de Craciun cu marele tenor José Carreras (15 decembrie, Pavilion Central Romexpo)” anunta Project Events. Ultimele bilete pentru aceste doua concerte se vor gasi la pret redus doar maine, 11 decembrie 2013!

 

     Timp de 24 de ore, incepand cu ora 00.00 a zilei de 11 decembrie 2013, fanii trupei Scorpions si ai lui José Carreras pot cumpara bilete mai ieftine cu 25%! Reducerea este valabila pentru toate categoriile de bilete.

 

Reteaua de magazine care participa la promotie:

magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s)

Sala Palatului

magazinele Flanco (din Bucuresti si toata tara)

magazinele Diverta (din Bucuresti si toata tara)

magazinul Muzica

librariile Adevarul (din Bucuresti si toata tara)

libraria Mihai Eminescu

Palatul National Al Copiilor (Teatrul Tineretului)

Statia de Metrou Unirii 1

 

Siteurile care participa la promotie:

www.BILETOO.ro

www.BLT.ro

www.MYTICKET.ro

www.BILETE.ro

www.BILET.ro

www.GROUPON.ro

 

Se suplimenteaza biletele la categoria Normal Circle pentru concertul SCORPIONS!

Dupa ce categoria de bilete Normal Circle (150 lei) pentru concertul SCORPIONS s-a epuizat rapid, organizatorii au luat decizia unei suplimentari, cu un numar restrans de bilete, de 300 de locuri!

 

     Pe 14 Decembrie 2013 trupa Scorpions soseste la Bucuresti pentru un concert de neuitat, ce face parte din „Rock’n Roll Forever Tour 2013”, in deschiderea evenimentului urmand sa concerteze cei de la Trooper! Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania a renuntat la ideea retragerii, declarand ca isi va continua cariera si ca va sustine in continuare concerte, intr-un numar limitat insa. Se pare ca fanii romani sunt printre norocosii care ii vor vedea anul acesta pe greii rock-ului, Romania fiind inclusa pe harta seriei limitate de concerte!

 

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

– 400 lei (SUPER VIP – bilet cu loc la tribuna centrala) (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 300 lei

– 325 lei (VIP – bilet cu loc la tribuna laterala) (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 244 lei

– 250 lei (GOLDEN CIRCLE) (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 188 lei

– 150 lei (NORMAL CIRCLE) (pret intreg) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 113 lei

 

     Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre concerteaza pe 15 Decembrie 2013 la Romexpo (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun! José Carreras va petrece o seara magica alaturi de fanii sai. Tenorul va sustine extraordinarul concert impreuna cu Orchestra Nationala Radio condusa de David Gimenez, Corul Academic Radio si soprana Natalia Ushakova!

 

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

650 lei (VIP) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 488 lei

500 lei (categoria 1) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 375 lei

400 lei (categoria 2) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 300 lei

300 lei (categoria 3) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 225 lei

250 lei (categoria 4) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 188 lei

200 lei (categoria 5) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 150 lei

150 lei (categoria 6 – vizibilitate redusa) –> cu reducerea de 25%, cumparatorul plateste doar 113 lei

 

     Daca esti fan Scorpions sau José Carreras si inca nu ti-ai cumparat bilet, profita acum! Doar pe 11 decembrie 2013, incepand cu ora 00.00 poti achizitiona bilete mai ieftine cu 25%, din reteaua BILETOO.ro, de pe www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.MYTICKET.ro, www.BILETE.ro sau www.GROUPON.ro!

 

Lasă un răspuns