S-a încheiat expoziţia Dor de primavara

 

S-a încheiat expoziţia “Dor de primăvară”

 

          S-a încheiat expoziţia “Dor de primăvară”, găzduita de Clubul Seniorilor Sector 1 Bucureşti (str. Ion Slătineanu nr. 16) şi organizată de Fundaţia Ileana Mustaţă, Asociaţia Femeilor Universitare şi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1.

          Au expus: Ileana Victoria Dragomirescu, Daniela Frumuşeanu, Laura Lucia Mihalca, Corina Chirilă, Jeni Luchian Constantinescu, Anca Teodora Anghel, Maia Ştefana Oprea

          Expoziţia l-a avut ca invitat special pe actorul Victor Rebengiuc.

          Expoziţia a fost deschisă în perioada 4-11 martie 2013, iar vernisajul a avut loc vineri, 8 martie 2013 la ora 10:30.

          Expoziţia a prezentat o invitaţie la redescoperirea tainei pe care o ascunde natura înconjurătoare, care aşteaptă neîncetat să-i contemplăm misterul. Lucrările care au fost expuse reprezintă un profund mijloc de sesibilizare a omului, prin care acesta devine conştient de frumuseţea din jurul său, dar şi de alte teme fundamentale ale existenţei, precum trecerea timpului sau condiţia omului în Univers.

          Indiferent dacă lumea aceasta materială a fost sau nu creată de o forţă spirituală superioară nouă, cu atribute deosebite, toţi vom fi de părere că natura, cu tot ceea ce implică ea, este zestrea  pe care suntem nevoiţi să o protejăm cu cea mai mare grijă.

          Arta reprezintă un mijloc de expresie pentru crearea de valori estetice, care se realizează printr-o simplă traiectorie: artistul transmite ceva din sufletul său; produsul, ce se adresează celorlalţi are scopul de a umple de fericire pe toţi cei ce vor să beneficieze de el. Aşadar, arta este un act de dăruire al cărui scop este binele şi frumosul.

 

          Expoziţia a invitat vizitatorii să ia aminte, prin artă, la minunăţia naturii înconjurătoare.

Andrei Papadache

Curator al expoziţiei

 

 

 

         

 

 

Lasă un răspuns