LACUL LEBEDELOR PE GHEAŢĂ ajunge la Bucureşti

A mai rămas o lună până când singurul balet profesionist pe gheaţă din lume ajunge la Bucureşti pentru a încânta publicul cu o reprezentaţie extraordinară a spectacolului LACUL LEBEDELOR. Evenimentul, care îmbină măiestria şcolii ruseşti de balet clasic cu gingăşia şi virtuozitatea spectacolului pe gheaţă, va avea loc pe 18 ianuarie la Sala Palatului.

 

Faimosul libret, ce istoriseşte povestea unor prinţese transformate în lebede de către un vrăjitor malefic, al cărui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui prinţ, prinde viaţă pe scena patinoar şi îmbină într-un mod unic muzica simfonică, gingăşia costumelor şi măiestria balerinilor, pentru un spectacol deosebit.

 

Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg, nestemată din patrimoniul cultural al Rusiei şi singurul balet profesionist pe gheaţă din lume, va oferi publicului un show unic şi impresionant. Coregrafia clasică şi spectacolul de cel mai înalt nivel sunt doar două dintre argumentele care recomandă acest show grandios.

 

Spectacolul pus în scenă de Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg este singurul din lume în care baletul clasic se îmbină cu feeria spectacolului pe gheaţă. Baletul pe gheaţă din Sankt Petersburg aduce în faţa publicului transpunerea fidelă pe luciul scenei-pationoar a unui spectacol clasic de balet, cu decoruri, costume şi balerini pregătiţi în renumitele şcoli de balet clasic din Rusia. Pentru acest spectacol, scena Sălii Palatului va fi acoperită cu 2500 de kg de gheaţă naturală.

 

Producţia LACUL LEBEDELOR este pusă în scenă de coregraful artist emerit al Rusiei Konstantin Rassadin, iar în ultimii 5 ani a fost prezentată pe cele mai prestigioase scene din SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda, Serbia, Slovenia, Turcia, Elveţia, Columbia şi Argentina.

 

Pentru LACUL LEBEDELOR pe gheaţă sunt disponibile 6 categorii de bilete:

 

Categoria 1 – 350 lei

Categoria 2 – 300 lei

Categoria 3 – 250 lei

Categoria 4 – 200 lei

Categoria 5 – 150 lei

Categoria 6 – 100 lei

 

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, şi online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro, www.eventim.ro,  www.myticket.ro şi www.iabilet.ro.

 

Toţi cei care deţin un bilet pentru baletul LACUL LEBEDELOR PE GHEAŢĂ au şansa să câştige un week-end de feeric pus la dispoziţie de www.hotelofice.ro! Premiul va fi oferit prin tragere la sorţi, în seara spectacolului. În urnă se vor afla părţile detaşabile ale tuturor biletelor de acces. 

 

În plus, chiar şi cei care nu intra în posesia marele premiu pot savura o experienţă extraordinară la Bâlea Lac Ice Hotel, în condiţii preferenţiale: cei care au un bilet pentru LACUL LEBEDELOR PE GHEAŢĂ beneficiază de o reducere de 50% la serviciile de cazare oferite de celebrul hotel considerat o atracţie turistică de top a României.

 

* Termeni şi condiţii: Reducerea nu este cumulativă: astfel, în cazul unei familii de 2 persoane care deţine două bilete se va aplica o singură dată un discount de 50% din valoarea totală a pachetului de servicii turistice contractat. Vestea bună este însă că nu se impune o limită pentru durata sejurului, reducerea se poate aplica chiar şi pentru o şedere cu durata de o săptămână.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns