Actori de la Hollywood, la Comic Con Bucureşti 2014

A doua ediţie a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, la Bucureşti, în perioada 9 – 11 mai. Printre invitaţi se vor număra actorii de la Hollywood: Jason Momoa, Sebastian Roche şi Natalia Tena. De asemenea, Yaya Han, care a realizat peste 250 costume ale unor personaje din animaţii japoneze, benzi desenate şi jocuri video, va fi prezentă în calitate de invitat de onoare.

Ediţia din acest an a East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 9 – 11 mai. Vor participa la eveniment actori de la Hollywood precum: Jason Momoa, Sebastian Roche, Natalia Tena şi artistul Ian Churchill, dar şi artişti online din România, printre care Sector 7 şi Doza de Haş. Cei de la Riot Games vor aduce la Romexpo o scenă proprie, pentru cel mai jucat produs de gaming al momentului: „League of Legends“.

Artista americană Yaya Han va fi prezentă în calitate de invitat de onoare. Aceasta este unul dintre cei mai cunoscuţi cosplayer-i din lume. Cuvântul „cosplay“ provine de la combinaţia termenilor „costume“ şi „play“, iar activitatea presupune ca o persoană să se costumeze şi să intre cât mai bine în pielea unui personaj – din lumea reală sau imaginar (erou din filme, cărţi, jocuri video, desene animate). Yaya Han are o experienţă de peste 15 ani şi a realizat, până în prezent, peste 250 de costume ale unor personaje din animaţii japoneze, benzi desenate, jocuri video şi filme SF.    Artistul britanic Ian Churchill a realizat desene în creion pentru companii precum DC Comics şi Marvel, iar printre personajele schiţate se numără: Superman (2001-2005), Supergirl (2005-2007) şi Hulk (2009).

Lasă un răspuns