Bilete cu 35% reducere pentru 5 evenimente de top!

Black Friday e motiv de sărbătoare şi pentru care iubesc concertele! De vineri până duminică se pot achiziţiona bilete cu 35% reducere la patru dintre cele mai aşteptate evenimente ale momentului:

Concertul extraordinar de Crăciun al Corului Naţional de Cameră MADRIGAL
. Adevăratul concert de colinde tradiţionale, ce însoţetsc sărbătorile românilor de peste 45 de ani este programat pe 15 decembrie la Ateneul Român. Vor ave aloc două reprezentaţii, de la ora 16 şi de la ora 20.00. Actriţa MEDEEA MARINESCU va pune în scenă un emoţionant moment introductiv, alături de copii integraţi în proiectului CANTUS MUNDI, al Asociaţiei Corului MADRIGAL.

Concertul de muzică bizantină pe care soprana DIVNA LJUBOJEVIĆ îl va susţine chiar de Ajun la Ateneu, alături de Corul Melodi este un alt mod a întâmpina seara magică a Crăciunului. Asemenea glasului unui înger din înaltul cerului, vocea DIVNEI va trece dincolo de timp şi spaţiu pentru a atinge şi înălţa sufletele prin iubire, într-un eveniment de o profundă serenitate şi semnificaţie spirituală, programat pe 24 decembrie, începând cu ora 18.00.

Apropierea primăverii va fi celebrată în ritmuri de fado, alături de DULCE PONTES, regina contemporană a muzicii fado. Ea va aduce vibrantele acorduri portugheze pe scena Sălii Palatului pe 9 februarie.

Iar în apropierea Zilei Îndrăgostiţilor inimile adolescenţilor din toată România vor bate la unison pe ritmul pieselor LED APPLE, în cadrul primului concert K Pop din ţara noastră. Evenimentul este programat pe 15 februarie la Turbohalle.

Nici iubitorii de metal extrem nu sunt neglijaţi: aceştia îşi pot cumpăra abonamente la preţ special pentru a doua ediţie ROCKSTADT EXTREME FEST, care va avea loc în perioada 14 – 16 august 2014, la Râşnov. OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal încă de la începutul anilor “80, ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elenă a scenei black metal, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern, precum şi DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) şi GRANDEXIT (Suedia) sunt trupele confirmate până în acest moment.

Pentru toate aceste evenimente, de vineri 22 noiembrie până duminică 24 noiembrie se pot cumpăra bilete cu 35% reducere, doar de www.biletoo.ro şi www.blt.ro

Lasă un răspuns