Black Friday 2013. Reduceri de pana la 75% la cele mai importante concerte ale sfarsitului de an!

„Revelionul” reducerilor incepe anul acesta pe 22 noiembrie! BILETOO.ro este singura retea de ticketing din Romania care si-a anuntat participarea in cadrul campaniei „Black Friday” in weekendul 22-24 noiembrie, oferind astfel posibilitatea achizitionarii de bilete la preturi reduse cu pana la 75%!

Reprezentantii retelei de ticketing BILETOO.ro au hotarat impreuna cu organizatorii de evenimente din Romania sa ofere iubitorilor de arta un weekend intreg in care pot cumpara bilete la piese de teatru, concerte si spectacole, la preturi reduse!

In weekendul cu cele mai multe reduceri din an (22-24 noiembrie 2013), iubitorii de teatru, muzica si dans pot achizitiona online de pe www.BILETOO.ro bilete la toate evenimentele afisate, cu reduceri cuprinse intre 25% si 75%! Pentru comenzile online, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!

De asemenea, biletele reduse pot fi cumparate in perioada 22-24 noiembrie 2013 si din magazinele partenere BILETOO.ro. Lista magazinelor partenere care participa la Black Friday:
– magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter);
– casieria Salii Palatului;
– Magazinele Flanco din Bucuresti si din toata tara;
– Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara;
– Libraria Mihai Eminescu;
– Palatului Copiilor;
– Magazinul Biletfan – Statia de metrou Unirii 1;
– Magazinul Muzica
Reteaua completa de magazine poate fi gasita pe www.BILETOO.ro.

La BILETOO.ro, BLACK FRIDAY se transforma in BLACK WEEKEND! Nu doar o zi, ci trei zile de REDUCERI, ca sa ai timp sa te informezi, sa alegi si sa te pregatesti de distractie! O ocazie foarte buna de a-ti cumpara o parte din cadourile de Craciun, la jumatate de pret sau mai ieftine chiar si cu 75 de procente!

Lasă un răspuns