Câteva zile până la concertul acustic Celelalte Cuvinte – Trup şi Suflet, de la Cinema Patria

Trupa Celelalte Cuvinte va susţine în data de 18 octombrie, la Cinema Patria din Bucureşti primul concert acustic, în faţa publicului din Capitală.

Evenimentul – intitulat Trup şi Suflet – este primul de acest gen din cariera de peste 31 de ani a trupei şi reprezintă un moment special şi important, în care pentru prima oară Celelalte Cuvinte se prezintă în faţa publicului cu o reorchestrare acustică a pieselor care au consacrat trupa.

Porţile se vor deschide la orele 19.00, concertul urmând să înceapă la orele 20.00. Celelalte Cuvinte vor oferi un spectacol ce va dura peste două ore, prezentând atât compoziţiile vechi ale trupei, cât şi materiale noi, ce se vor auzi în premieră. După concert, trupa va oferi fanilor o sesiune de autografe.

În avanpremiera concertului, Celelalte Cuvinte au înregistrat în variantă acustică trei piese, anume Scrisori iubite, Cina dragonului şi Stem, care pot fi ascultate pe facebook.com/celelaltecuvinte şi YouTube.

Pentru a asculta toate cele trei piese pe YouTube, vă rugăm accesaţi următorul link:
http://www.youtube.com/watch?v=hXmoPA9qqIg&list=PLfwLq2WgoqloXqHXI4tcCDezLyFMjWJip

În acest moment, un număr limitat de bilete se mai pot cumpăra în Reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. În măsura în care biletele nu se epuizează, acestea se vor găsi şi la intrare, în seara evenimentului.

Concertului acustic „Trup şi suflet” prezintă Celelalte Cuvinte într-o manieră aparte. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție este întregit de cel al pianului și de vocea solistului Călin Pop. Ineditul abordării se face simțit nu doar în plan muzical. În note de sobrietate și eleganță, conceptul întregului spectacol este unul nou.

Trupa invită fanii și iubitorii muzicii rock la un concert unic: Celelalte Cuvinte – „Trup și Suflet” – un spectacol dedicat măreției muzicii.

Susţinut de Farmaciile Dona.

Prezentat de ROCK FM.

Recomandat de Mişcarea de rezistenţă, Proges şi Admirabil•Net.

Partener: Hotel Răzvan.

Lasă un răspuns