Duet surpriza in concertul SCORPIONS! Trooper featuring Mitza de la Bere Gratis!

 

 

     Surpriza pentru fanii rock: Trooper, invitatii celor de la Scorpions in concertul de sambata, 14 decembrie 2013, vor avea si ei un invitat special! Mihai Georgescu (Mitza) de la Bere Gratis va urca pe scena alaturi de membrii Trooper pentru un featuring!

„Zi dupa zi” este cea de-a cincea piesa de pe albumul Trooper – Atmosfera. Pentru aceasta piesa, cei de la Trooper au colaborat cu Mihai Georgescu (Mitza) de la Bere Gratis! „Este o mare bucurie pentru mine faptul ca am avut ocazia sa inregistrez o piesa alaturi de Mitza. Este unul dintre cei mai buni solisti din Romania si cu siguranta unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.” Au fost cuvintele lui Coiotu’ de la Trooper despre aceasta colaborare.

Piesa „Zi dupa zi” poate fi ascultata aici.

 

 

 

Pe 14 Decembrie 2013 trupa Scorpions va sustine la Bucuresti un concert ce face parte din „Rock’n Roll Forever Tour 2013”, concert ce va fi deschis de formatia Trooper! Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania a renuntat la ideea retragerii, declarand ca isi va continua cariera si ca va sustine in continuare concerte, intr-un numar limitat insa. Se pare ca fanii romani sunt printre norocosii care ii vor vedea anul acesta pe cei de la Scorpions, Romania fiind inclusa pe harta seriei limitate de concerte.

Fanii Scorpions pot cumpara azi (11 decembrie) bilete reduse la concertul de sambata!

Timp de 24 de ore, incepand cu ora 00.00 a zilei de 11 decembrie 2013, fanii trupei Scorpions pot cumpara bilete mai ieftine cu 25%! Reducerea este valabila pentru toate categoriile de bilete, in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau GROUPON.ro!

 

 Se suplimenteaza biletele la categoria Normal Circle pentru concertul SCORPIONS!

Dupa ce categoria de bilete Normal Circle (150 lei) pentru concertul SCORPIONS s-a epuizat rapid, organizatorii au luat decizia unei suplimentari, cu un numar restrans de bilete, de 300 de locuri!

 

 ~~Concertul „SCORPIONS” va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Bucuresti – Romexpo (Pavilion Central) si este un eveniment organizat de Project Events. Parteneri media: Prima TV, Rock FM, Forbes, Ring, Catavencii, Zile si Nopti, Sunete, VIP, Stop To Shop, Bucharest NihgtLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, InfoMusic.ro, ADPM.ro, 220.ro, Ziare.com, Orasulm.eu, eComunicate.ro, Metalhead.ro, MaximumRock.ro, LetsRock.ro, RockStage.ro, RockEvent.ro, MetalFan.ro, Rock4u.net, Indoor Media, Reteaua Info-Sanatate, Cocor Media Channel, Carpat Guard, Spard Team, Ciuc. Masina oficiala a evenimentului este oferita de Automobile Bavaria Group.~~

 

 www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro  

 

 https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ

 

 

Lasă un răspuns