Fii Star cu PROCONSUL pe 31 ianuarie la Hard Rock Cafe!

Lasă-te învăluit de magia hiturilor PROCONSUL şi fii gata să străluceşti alături de Bodo & company, într-un eveniment deosebit în care starul eşti chiar tu! Fii vedetă împreună cu PROCONSUL, pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 31 ianaurie.

 

PROCONSUL te invită să începi anul în lumina reflectoarelor şi te aşteaptă în ultima zi de ianuarie la un spectacol inedit! Vei putea să cânţi alături de trupa ta preferată, pe parcursul unui segment de tip karaoke, dar şi să savurezi variante acustice ale celor mai iubite hituri PROCONSUL: pregăteşte-te să asculţi şi să cânţi “Cerul”, “Povestea Noastra”, “Tu”,”Calatorul”, “Pentru tine” sau “De la rusi vine ploaia”, precum şi alte piese de referinţă din repertoriul propriu şi din cel internaţional.

 

Pentru concertul Fii Star cu PROCONSUL la Hard Rock Cafe sunt în vânzare trei categorii de bilete:

 

Categoria 1 (loc la masă în faţa scenei) – 80 lei

Categoria 2 (loc la mese, în sală) – 60 lei

Categoria 3 (acces general, fără loc) – 40 lei

 

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

 

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Lasă un răspuns