Gala Studenților Români din Străinătate

                  200 de tineri concurează pentru titlul de Studentul Român al Anului în Străinătate

            Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) anunță încheierea înscrierilor pentru Competiția Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate în anul universitar 2012-2013.

            În Concurs, la cele opt categorii anunțate, s-au înscris aproximativ 200 de studenți români din toate colțurile lumii. Concurenții provin de la unviersități de prestigiu internaţional precum Massachusetts Institute of Technology, Stanford University, Harvard University, University of Oxford, Université Paris-Sorbonne și nu numai.

            Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, ce se va desfășura, și de această dată, la Palatul Parlamentului în Bucureşti.

            La eveniment sunt așteptați peste 1000 de studenți și tineri profesioniști, personalităţi din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri şi cel neguvernamental.

 

Juriul competiției

 

            Preselecţia celor 200 de studenţi, masteranzi şi doctoranzi înscrişi în Concurs se va face în prima etapă de către laureaţii ediţiilor precedente, iar selecţia finală de către juriul prezidat de Acad. Ionel Haiduc, Preşedinte al Academiei Române, și alcătuit din: Florin Codre, Mircea Tudor, Dumitru Prunariu, Prof. Univ. Dr. Adrian Streinu Cercel de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București, Prof. Univ. Dr. Eliot Sorel de la Universitatea George Washington din SUA, și, nu în ultimul rând, Prof. Univ. Dr. Adrian Gheorghe de la EURISC.

            Deși înscrierile la Concurs s-au încheiat, vă invităm alături de noi la Palatul Parlamentului, în data de 8 ianuarie 2014. Rezervarea unui loc în sală este gratuită și se face completând formularul disponibil pe websiteul Galei (www.gala.lsrs.ro). Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de înscrieri.

 

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Internațional, Radio Transilvania, Adevărul, Evenimentul Zilei, CasaMia TV, Revista Artout, Ziare.com, Realitatea.net, AcademicLink, Edu-News, Expres Național, OnlineStudent, România Pozitivă, Studentie.ro.    

Susținem și ne susțin: British Council, Fulbright, Rotaract, Inspire Business, Succes în România, Akcees, Educativa, Organizația pentru Dezvoltarea Afacerilor în Societate (ODAS).

Lasă un răspuns