You are currently viewing Ian Anderson (JETHRO TULL) – modest dar excentric

Ian Anderson (JETHRO TULL) – modest dar excentric

an Anderson (JETHRO TULL) – modest dar excentric. Ce cerinte au artistii pentru concertul din capitala

Ian Anderson (Jethro Tull) urmeaza sa sustina maine (20 iunie) un concert la Sala Palatului. Artistii vor sustine vineri cel de-al patrulea concert in Romania. Fanii vor putea asculta cele mai bune si mai cunoscute piese ale trupei botezate dupa un mare inventator si pionier al agriculturii – Jethro Tull. Pentru concertul ce se apropie, artistii au transmis organizatorilor cerintele. Printre acestea se gasesc si cateva solicitari modeste dar mai putin obisnuite: mancaruri iuti, smoothie-uri organice si masline verzi!


Se stie ca Ian Anderson este un personaj excentric, personalitatea sa complexa starnind senzatie inca de la primele sale aparitii. Insa pe cat este de excentric si extravagant in muzica, pe atat este de modest in cerintele pentru concertul de la Bucuresti, pastrand totusi o nota de neobisnuit si in ceea ce priveste unele cerinte. Ian Anderson – geniul din spatele trupei, a cerut pentru concertul de la Bucuresti, pentru el si echipa sa, sa se asigure un meniu sanatos, constand in salate, supe, iaurturi, dar si sandwichuri, paste, pizza si meniuri pentru vegetarieni, pentru acestea din urma fiind necesara si optiunea de hot/spicy. Este cunoscuta pasiunea lui Ian pentru ardeii iuti si pentru tot ce este picant, fiind foarte probabil ca artistul sa guste din preparatele colegilor sai.

Pe lista gustarilor se vor regasi alune, migdale, chipsuri, nachos cu sos salsa dar si masline verzi si negre. La capitolul deserturi, artistii doresc sa consume fructe, in special mere, banane si portocale dar si alte dulciuri precum batoane de ciocolata, budinca, prajituri si fructe uscate (stafide, prune, smochine, caise).

Bauturile pe care artistii le doresc in dressing includ cat mai multe soiuri de ceai, smoothie-uri organice, sucuri de portocale, de merisoare, lapte dar si bere, vin rosu (Merlot, Pinot Noir, sau Cabernet Sauvignon) si vin alb (Sauvignon Blanc, Chablis sau Chardonnay).

Lasă un răspuns