You are currently viewing LAST CALL FOR ENTRIES – workshopuri de design parametric

LAST CALL FOR ENTRIES – workshopuri de design parametric

Va invitam sa ocupati ultimele locuri ramase la workshopurile de design parametric din acest an.
Context:
In cadrul atelierelor din acest an abordam subiecte precum:  fezabilitate structural, optimizare topologică, performanta și impact asupra mediului sunt elemente de ghidaj pentru fluxurile de lucru și de cercetare in cadrul workshopurilor de design parametric . Cunostintele dobandite in cadrul atelierelor reprezinta blocuri de inceput pentru viitoarele workshopuri.
Workshopurile se prezinta sub forma unei sinergii intre activitatile hands-on definite de atentia pentru detaliu si procesul de realizare a lucrarilor artistice si arhitecturale intr-un mod manual, in contact direct cu materialul si increderea ca uneltele digitale nu mai pot fi omise dintr-o interventie arhitecturala, indiferent de nautura ei, oferind astfel mediul potrivit pentru experimente creative si o curricula de predare a programelor CAD.
Descriere workshopuri:
Lacuste in Eter 3
Lacuste in Eter
DATA: 11 Iulie – 19 Iulie, 8 – 14 Spetembrie
LOCATIE: Timisoara, Str. Marasesti si Muzeul Satului, Festivalul Plai
SCOP: Conceperea unei structuri parametrice cu functiunea de pavilion expozitional de 6x6x6 metri si executarea instalatiei la scara 1:1. Lacuste in eter urmareste implementarea principilor de design parametric si metode de fabricatie digitala intr-un mediu de predare non-formal, avand ca si scop final executarea unei structuri de tip pavilion.
TRAINERI: Stefana Parascho – Research Associate at the Institute of Building Structures and Structural Design (ITKE), University of Stuttgart
Andrei Ivanescu – Gradinita Grasshopper Bucuresti
Parametric Parasite la PAO Potoc
Parametric Parasite 1
DATA: 20 Iulie – 3 August
LOCATIE: Potoc si Oravita
SCOP:
Atelier principal: Conceperea si implementarea unui proiect de amenajare a unor spatii publice (Piata Bisericii si Piata Teatrului din Oravita) dupa principii parametice cu detalierea modului de pavare si a mobilierului urban.
Atelier secundar – Parametric Nest: Stapanirea si folosirea uneltelor de desing parametric (Rhino si Grasshopper) pentru conceperea si executarea unor cuiburi in mansarda scolii de la Potoc.
Atelier secundar – Method to the Madness: principii parametrice in designul vestimentar.
Inscrieri:
Pentru a participa la workshop, va rugam trimiteti un mail pe adresa :info@edukube.org cu o scurta descriere a motivului pentru care doriti sa participati.
Avem o limita de 20 de locuri la fiecare workshop in parte, din care majoritatea sunt ocupate, deci treceti cât mai rapid la actiune!

Lasă un răspuns