Peste o luna spectacolul tribut TINA TURNER ajunge in premiera la Bucuresti

A mai ramas o luna pana cand solista Niqi Brown, una din cele mai spectaculoase artiste tribut TINA TURNER din lume soseste, pentru prima oara, la Bucuresti.

Pe 18 octombrie la Hard Rock Cafe sunteti asteptati la cel mai dinamic show la care ati luat parte, pentru ca TASTE OF TINA e o provocare rock’n’roll, de la prima pana la ultima piesa. Veti asculta si veti dansa pe hituri emblematice precum: “Simply the Best”, “Proud Mary”, “Shake A Tail Feather,” “Private Dancer” sau “Nut-Bush”.

Inainte de asi gasi identitatea artistica in showul Taste of TINA, care ii pune perfect in valoare talentul interpretativ, carisma si temperamentul vulcanic, solista Niqi Brown a cantat alaturi de artisti precum Edwin Starr, Martha Reeves, Mary Wilson, Errol Brown si a sustinut recitaluri in deschiderea unor nume precum Destiny’s Child, The Wailers sau Madness.

Niqi Brown se bucura de o reputatie excelenta si culege aprecieri oriunde prezinta reprezentatia Taste of TINA: publicatia britanica The Stage descrie showul astfel: “cel mai bun tribut Tina Turner pe care l-am vazut vreodata. Niqi Brown are o voce puternica, un fizic de care nu poti decat sa te minunezi si o prestatie live exploziva, care ar lasa-o fara replica chiar pe Tina insasi”

Si tot ei completeaza descrierea: “rareori am vazut o coada scuturata atat de exuberant (n.n. referire la piesa “Shake A Tail Feather”), Taste of TINA cu Niqi Brown este pur si simplu cel mai bun tribut Tina Turner de pe piata actuala”

Spectacolul Taste of TINA a cucerit atat publicul britanic, cat si pe cel din Europa nordica sau din Asia.

Iata cateva marturisiri ale spectatorilor:

“Taste of TINA inseamna un spectacol electric, in care hiturile vin unul dupa altul intr-o incursiune ametitoare pe drumul amintirilor”

“Spectacolul e ca un vartej ce te transpune direct in atmosfera incendiara a unui show al TINEI”

Pentru spectacolul Taste of TINA programat pe 18 octombrie la Hard Rock Cafe sunt in vanzare trei categorii de bilete:

VIP – 120 lei (poster, intalnire & poza* cu artistul)
Categoria I – 80 lei (loc la masa, in fata scenei)
Categoria II – 60 lei (loc la masa, in sala)
Categoria III – 40 lei (fara loc)

De asemenea se pot achizitiona abonamente pentru seria Legends Tribute In Concert care include showurile Taste of TINA (18 octombrie) si A Vision Of QUEEN (15 noiembrie):

Abonamente (Taste of TINA & A Vision of QUEEN):
VIP – 250 lei (poster, intalnire & poza* cu artistul)
Categoria I – 150 lei (loc la masa, in fata scenei)
Categoria II – 120 lei (loc la masa, in sala)
Categoria III – 70 lei (fara loc)

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Lasă un răspuns