PETRE GEAMBAŞU şi DOINA SPĂTARU – un tandem artistic de elită

Gala Aniversară Petre Geambaşu încununează 50 de ani de activitate artistică, în cadrul unui spectacol de înaltă ţinută, care va avea loc pe 29 octombrie la Sala Palatului. Această poveste de succes a fost scrisă de Petre Geambaşu având alături de el un al nume apreciat şi respectat al scenei româneşti: doamna Doina Spătaru.
Despre destinul artistic comun solista vorbeşte cu vibrantă emoţie: „de exact 34 de ani am împărţim scena cu tot ce înseamnă ea: muncă, emoţii, satisfacţii, bucurii”. Sunt ani care au trecut, cu bune şi rele şi au însemnat „concerte şi contracte minunate, acasă, printre spectatorii noştri pe care îi respectăm şi care prin aplauzele lor ne menţin şi ne umplu inima de bucurii; ca şi în afara ţării, peste mări şi ţări, printre oameni încântaţi că venim din România, care la rândul lor ne susţin prin aplauze.”
La ceas aniversar şi în aşteptarea concertului din 29 octombrie vreau să asigur atât pe Petrică cât şi pe toţi colegii din formaţie, de toată aprecierea şi consideraţia mea şi, aşa după cum spunea primul nostru duet, susţinut împreună, în ’79 –“N-am uitat!”… nimic din toată activitatea noastră artistică,” a încheiat Doina Spătaru.
În seara zilei de 29 octombrie alături de Petre Geambaşu va fi pe scenă ca de fiecare dată în ultimii 34 de ani vedeta Doina Spătaru. Cei doi vor evoca amintiri, cu piese din perioada timpurie a duetului, precum „Nu am uitat” sau „El Lute” – chiar prima piesă interpretată în formula de duet, în 1979. Tranziţia către perioada contemporană va fi realizată prin intermediul unui segment al spectacolului pe parcusul căruia Doina Spătaru alături de solistele Orchestrei „Petre Geambaşu Show Band” cunoscuta Anca Ţurcaşiu, precum şi Marcela Scripcaru şi Elena Niciu.
Nume simbol al generaţiei de aur a muzicii uşoare româneşti, PETRE GEAMBAŞU va oferi publicului, alături de orchestra care îi poartă numele, un eveniment pe măsura ocaziei jubiliare: “Pregătim un spectacol de elită, complex şi impozant, care va dura mai bine de două ore, cu orchestra ce a pregătit un repertoriu deosebit şi cu invitaţi speciali: Paula Seling şi Călin Geambaşu”, spune artistul.
Pentru publicul din România spectacolul aniversar din 29 octombrie înseamnă şansa de a asista la un show de excepţie şi de a vedea în acţiune formula de succes care, din 1978 încoace a cucerit, sub atenta îndrumare a maestrului PETRE GEAMBAŞU, spectatorii din Germania, Spania, Polonia, Emiratele Arabe, Rusia, Elveţia, Turcia, Finlanda, Suedia, SUA şi a fost punctul de atracţie pentru seri de neuitat în nenumărate croaziere de lux.
De mai bine de 7 ani Orchestra „Petre Geambaşu Show Band” este prezentă şi în platoul îndrăgitului spectacol TV „Dansez Pentru Tine”. În formula actuală a Orchestrei Petre Geambaşu sunt prezenţi câţiva instrumentişti cu care artistul a plecat la drum, cu mai bine de 25 de ani în urmă, alături de o nouă genearţie de instrumentişti performanţi. Petre Geambaşu subliniază că „prietenia, disciplina, calitatea repertoriului sunt valorile fundamentale care au asigurat continuitatea şi succesul acestui proiect”.
Pentru spectacolul aniversar din 29 octombrie de la Sala Palatului se pun în vânzare următoarele categorii de bilete:
Categoria 1 – 120 lei
Categoria 2 – 100 lei
Categoria 3 – 80 lei
Categoria 4 – 60 lei
Categoria 5 – 40 lei
Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevarul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro şi www.blt.ro.

Lasă un răspuns