Rob Kingsley în Viva Las Vegas pe 21 martie la Hard Rock Cafe

Unul dintre cei mai buni impersonatori din lume vine la Bucureşti, pentru un show emoţionant, strălucitor şi fascinant. Pe 21 martie la Hard Rock Cafe, Rob Kingsley va pune în scenă showul „Viva Las Vegas,” pe parcursul căruia va recrea în lumina reflectoarelor perioade cheie din cariera regelui rock’n’rollului, interpretând cele mai îndrăgite hituri lansate de ELVIS PRESLEY şi schimbând mai multe costumaţii reprezentative.

 

Va fi un show grandios şi impresionant, demn de orice mare scenă a lumii în care ROB KINGSLEY va întregi periplul printre amintiri cu refrene efervescente, ca „That’s Allright Mama,” „Blue Suede Shoes” ori  Jailhouse Rock,” dar şi cu cu melodiile răscolitoare precum „Love Me Tender”, „Are You Lonesome Tonight” sau „Suspicious Minds.”

 

Rob Kingsley este un entertainer înnăscut, pasionat din copilărie de cariera şi showurile inegalabilului Elvis Presley. După ani în care a studiat prestaţiile live ale regelui, Rob a dobândit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atât în rândul fanilor regelui cât şi printre ceilalţi artişti de profil.

 

În anul 2007 Rob Kingsley a dobândit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competiţii destinate artiştilor tribut Elvis, iar în 2008 şi-a adjudecat titlul de Campion European în cadrul Largest Official Elvis Competition. Rob Kingsley este cotat ca un showman desăvârşit, ce farmecă publicul la fiecare reprezentaţie, reuşind să reaprindă flacăra pasiunii şi să recreeze atmosfera electrizantă a unui show al regelui. 

 

Pentru concertul din 21 martie sunt în vânzare următoarele categorii de bilete:

 

Categoria VIP – 120 lei (întâlnire şi poza cu artistul)

Categoria 1 – 70 lei (loc la mese în faţa scenei)

Categoria 2 – 50 lei (loc la mese în sală)

Categoria 3 – 30 lei (fără loc)

 

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, la Hard Rock Cafe, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, şi online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro,  şi www.myticket.ro

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face telefonic, direct la Hard Rock Cafe.

Lasă un răspuns