Starul britanic BILLY OCEAN concerteaza in aceasta toamna la Bucuresti

Starul britanic BILLY OCEAN
concerteaza in aceasta toamna la Bucuresti

Pe 27 noiembrie la Sala Palatului, fanii celebrului star britanic BILLY OCEAN il vor putea admira si aplauda in cadrul unui concert de exceptie 100% live.
Concertul de la Bucuresti, face parte din turneul mondial de promovare al celui mai recent material discografic, lansat in primavara acestui an sub titulatura ”Here you are”. Din playlist-ul show-ului nu vor lipsi ”Carribean Queen”, ”When the going gets tough”, ”Suddenly”, ”Love is forever” sau ”Get out of my dreams” melodii de succes ale artistului care l-au clasat in timp pe primele pozitii ale topurilor pop din intreaga lume.
Biletele pentru concertul Billy Ocean de la Bucuresti au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet – magazinul Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, de la sediul Vreau Bilet din str. Octavian Goga nr.24, de la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.
Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:
VIP – 340 lei;
Cat.I – 290 lei;
Cat.II – 240 lei;
Cat.III – 200 lei;
Cat.IV – 180 lei.
”Carribean Queen”( VIDEO) – http://www.youtube.com/watch?v=IGPRq9GXdhU

Informatii generale:
Billy Ocean este cel mai mare artist negru, produs vreodata de Marea Britanie. Discurile sale au inregistrat vanzari de peste 30 de milioane de exemplare in intreaga lume. De-a lungul timpului Billy Ocean a adunat numeroase discuri de aur si platina. Titlul piesei „Caribbean Queen” de pe albumul Suddenly, cu care incepe perioada sa de glorie, a fost schimbat pentru diferite regiuni. Asa se face ca este cunoscuta si ca „African Queen” sau „European Queen”. Cu acest cantec, Billy Ocean a obtinut premiul Grammy la categoria Best Male R&B Vocal Performance, in 1985.
Dupa 15 ani de absenta de pe scena muzicala, in anul 2008 a revenit in studiouri pentru inregistrarea unui nou album ce va fi lansat un an mai tarziu, „Because I Love You”. In 2010, lanseaza compilatia „The Very Best of Billy Ocean”, iar in 2013 a revenit cu un nou album intitulat ”Here you are”.
Numele real al artistului este Leslie Sebastian Charles, iar pseudonimul scenic a fost ales dupa numele echipei de fotbal „Ocean’s Eleven” din localitatea natala.

Lasă un răspuns