Povestea Art Out

Art Out – expressing the art lounge

Lumea Art Out este o lume în care poţi evada, în care te poţi relaxa. Elementul inedit este că aici decorul îl faci tu: răsfoind paginile revistei, poţi fi într-un palat renascentist italian sau poţi fi într-o clădire impunătoare a anilor 2000. Ai ghicit! Art Out este mai mult decât o publicaţie dedicată artelor şi frumosului, este un generator de idei creative, un organizator experimentat şi foarte priceput de evenimente cultural-artistice, iar în echipa Art Out cu siguranţă îţi vei găsi cei mai buni prieteni.
Vrem să exprimăm arta cât mai bine şi ce altă modalitate mai bună prin care să o facem dacă nu prin promovarea şi dezvoltarea talentelor şi a proiectelor de artă şi de arhitectură?
Aici scriem cu pasiune despre artă, arhitectură, patrimoniu, proiecte de restaurare şi o facem liber, fără clişee sau prejudecăţi. Suntem un centru al artelor, iar impulsul nostru este iubirea prin care zi de zi clădim un templu scris dedicat frumosului.

Citat

"Art Out este mai mult decât un proiect media, este un concept pornit din agenda personală, care a convins tot mai mulţi specialişti de utilitatea lui. În timp, a devenit o publicaţie matură, capabilă să gestioneze proiecte ample. Publicul şi echipa Art Out sunt grupul de prieteni cel mai drag mie."

Laura Lucia Mihalca
Director & Redactor-şef Art Out

Site realizat de:
Optimizare, Design si Animatie: Eduard Petermann
Programare & Web Admin: Iulia Radulescu

© ART OUT 2014 TOATE DREPTURILE REZERVATE