Colaborarea și cooperarea sunt foarte importante pentru noi. Am învățat că munca în echipă se îmbină foarte bine cu gândirea creativă și că împreună putem face multe lucruri frumoase.

“Art Out este pentru toți povestea unei descoperiri, începutul unei colaborări de durată. Pentru mine, este mai mult decât un proiect “pilot”, este ceva în care cred, în care mi-am pus vise, speranţe şi dorinţe.
A pornit ca o idee de a realiza ceva nou pe scena cultural-artistică românească şi a pornit totul din schița mea din agendă şi din calculator. Prezentând proiectul prietenilor, colegilor, dar şi profesorilor sau colaboratorilor mai vechi, am pus bazele echipei Art Out.
Totul a luat amploare într-un timp foarte scurt prin implicarea noastră. Împreună, am pus bazele unei iniţiative culturale de durată, necesare spaţiului românesc. S-a dovedit a fi cel mai drag proiect în care m-am implicat până acum, cel în care am investit cel mai mult: timp, energie, dedicare, încredere.
L-am considerat un veritabil domeniu de lucru şi aşa am tratat fiecare zi şi fiecare sarcină de lucru. Ne-au caracterizat în tot acest timp seriozitatea şi profesionalismul, maturitatea exprimării, creativitatea şi nonconformismul.
Suntem o echipă imbatabilă şi sunt recunoscătoare tuturor celor care cred în Art Out.”

Vrem să punem la cale multe proiecte care să dezvolte creativitatea și industriile creative. Însă pentru acest lucru avem nevoie de o echipă motivată și puternică.
Dacă rezonezi cu noi, scrie-ne la adresa: asociatie@artout.ro.
Cu siguranță vom găsi o modalitate prin care te poți implica în proiectele actuale și viitoare. Doar împreun vom construi o Românie creativă!

Echipa de proiect

Găvan

Laura Lucia

Președinte Art Out
Managing Partner

Șerban

Simona Elena

Creative Director
Managing Partner

Constantinescu

Irina

Colaborator Specialist în Comunicare

Dolan

Ioana

Colaborator Specialist în Publicitate

Brezaiu

Marian

Colaborator Specialist în Web design

Alumni

Nume

Prenume

Job

Nume

Prenume

Job

Nume

Prenume

Job

Nume

Prenume

Job

Nume

Prenume

Job

Nume

Prenume

Job

Implică-te pentru ca împreună să construim #Romaniacreativă!

Ambasador Art Out

Prietenii Art Out

Implică-te

Conectează-te cu noi

email: asociatie@artout.ro

telefon: 0767590521