Raport de activitate

Ce face #asociatiaArtOut?

Misiune

Reprezentăm universul industriilor creative și ne implicăm activ în dezvoltarea comunității. Oferim spațiu de expresie pentru evoluția tinerilor și îi susținem în dezvoltarea lor personală și profesională, unde creativitatea este baza afirmării potențialului fiecăruia.

Educăm prin proiectele noastre media, asigurăm o sursă sigură de informare și o platformă de dezbatere, unde invităm la implicare comunitară și la generare de soluții. Conectăm profesioniștii industriilor creative cu publicul pasionat și cel specializat în cadrul proiectelor noastre cultural-artistice unice. Sprijinim tinerii să devină lideri în societate și cetățeni activi, interesați de un bogat consum cultural și astfel contribuim la schimbarea în societate.

Viziune

Credem că într-o societate sănătos construită, fiecare are acces la experiențe cultural-artistice și de dezvoltarea creativității, iar tinerii profesioniști în industrii creative au oportunități reale de formare personală și în carieră, unde găsesc încurajarea și resursele pentru a-și găsi vocea și a deveni lideri implicați în comunitate.

Pentru acest vis, am construit o perspectivă 360o în sfera industriilor creative - cheia prin care noi oferim sprijin, formăm lideri creativi, capabili să construiască mai departe alături de publicul și de partenerii noștri. Această viziune holistică și incluzivă este ceea ce ne diferențiază și locul de unde ne găsim forța și inspirația.

Avem convingerea că arta este realmente un vector al schimbării sociale. Putem construi o comunitate mai bună, iar pentru aceasta a e nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Te invităm și pe tine să iei parte la povestea Art Out și să dezvoltăm împreună #româniacreativă.

Rapoarte de activitate

Vrei să vezi mai multe despre #asociațiaartout și despre cum ne ocupăm să construim prin creativitate #fabricadecultură?

În acest caz, trebuie doar să dai click mai jos pentru a vedea cum ne-am implicat în formarea industriilor creative și cum încercăm zi de zi să-i ajutăm pe cei care se află la început de drum , construind împreună #Romaniacreativă.

Rapoarte

Raport 1

Vezi raport

Rapoarte

Raport 2

Vezi raport

Rapoarte

Raport 3

Vezi raport

Rapoarte

Raport 4

Vezi raport

Rapoarte

Raport 5

Vezi raport

Rapoarte

Raport 6

Vezi raport

Implică-te pentru ca împreună să construim #Romaniacreativă!

Împreună suntem mai creativi. Te așteptăm în echipa noastră! Alege să fii voluntar în numeroasele noastre proiecte. Sau poți să susții creativitatea ca influencer. Mai mult, dacă ești ambasador, vei duce povestea Art Out cu tine oriunde te vei duce.

Ambasador Art Out
Ambasador Art Out
Afla mai multe
Creativity Influencer
Creativity Influencer
Afla mai multe
Fii voluntar!
Fii voluntar!
Afla mai multe