You are currently viewing Top bloguri de artă, design şi arhitectură de urmărit (partea I)

Top bloguri de artă, design şi arhitectură de urmărit (partea I)

Fie că e vorba de pauza de cafea, în timpul micului dejun, seara în fotoliul moale după o zi obositoare, oricare ar fi momentul ne place să ne relaxăm în fața monitorului ”răsfoind” paginile internetului căutând inspirație sau delectându-ne simțurile cu imagini frumoase. După studierea unor topuri realizate de visualnews.com, lifeofanarchitect.com și independent.co.uk, am făcut o compilație de bloguri de artă/design și arhitectură care au părut relevante și captivante.

50. Joe Argomaniz Art Blog (http://www.joeargomanizart.com/blog/) – Blogul personal al lui Joe Argomaniz are o tentă de jurnal, însă în același timp artistic datorită combinării lucrărilor sale cu poveștile prezentate.

49. Unurth (http://unurth.com/) – Un blog sincer care apreciază street art în toate formele și manifestările sale din toată lumea.

1

(Nobody likes me, Vancouver, Canada)

48. Spoon & Tamago (http://shop.spoon-tamago.com/) – O echipă de curatori de artă care analizează arta japoneză. Pagina reprezintă o mixtură între artă și design îmbinate cu un conținut unic.

47. Architecture Blog (http://architectureblog.tumblr.com/) – Recomandat de independent.co.uk, blogul de pe platforma tumblr are ca tematică arhitectura și designul interior, distribuind periodic material proaspăt.

46. 50 Watts (http://50watts.com/) – Conform numelui, teoretic, blogul deține 0,067 (50 W) cai putere de o sumedenie de lucrări artistice bazate pe coperțile cărților de pretutindeni.

2

(Einar Nerman – Sheet music cover)

45. Neatorama (http://www.neatorama.com/) – Tot ce conține acest spațiu este ceea ce are nevoie orice persoană într-o dimineață somnoroasă și morocănoasă: artă amuzantă, lucruri interesante și din nou, mult amuzament.

44. HouHouHaHa (http://houhouhaha.fr/) – Site născut în Franța despre artă și arhitectură cu o tentă ușor modernă, ușor de digerat pentru ochiul privitorului.

43. Creative Kismet (http://blog.creativekismet.com/) – Precum sugerează și numele blogului, conținutul de creativitate este la un nivel mult ridicat, prezentând lucrări făurite de autoarea blogului: Regina Lord.

42. Escape Into Life (http://www.escapeintolife.com/) – Autorii ne invită să scăpăm de cotidian pe tărâmurile lor care cuprind medii vaste de la artă, poezie, teatru, muzică și ficțiune.

41. Doodlers Anonymous (http://www.doodlersanonymous.com/) – Mâzgălituri, schițe și desene – un amestec artistic chibzuit.

3

(Schiță realizată de Greg Kletsel)

40. Houzz (http://www.houzz.com/) – Aici este locul potrivit pentru a aprofunda metode de a amenaja oricare dintre încăperile preferate din locuință, sau exterior, venind cu idei briliante și multă creativitate.

Autor: Carmen Diana Fortis

Lasă un răspuns