You are currently viewing Top bloguri de artă, design şi arhitectură de urmărit (partea a II-a)

Top bloguri de artă, design şi arhitectură de urmărit (partea a II-a)

Continuăm topul blogurilor de artă, design şi arhitectură numai bune de cercetat în pauzele de învăţat sau de cafea.

39. Spoon & Tamago (http://shop.spoon-tamago.com/) – O echipă de curatori de artă care analizează arta japoneză. Pagina reprezintă o mixtură între artă și design îmbinate cu un conținut unic.

38. AASchool (http://aaschool.ac.uk/) – Architecture Association School of Architecture reprezintă o sursă bogată de informații atât pentru studenți arhitecți, viitori arhitecți, iubitori de arhitectură cât și pentru arhitecții deja consacraţi.

1450113898

37. Art in Liverpool (http://www.artinliverpool.com/) – Chiar dacă se află la 1722 de mile, Liverpool constituie unul din nucleele importante culturale ale Europei. Blogul ne oferă o poartă spre artele din acest oraş minunat.

36. JazJaz (http://www.jazjaz.net/) – Un site care abordează exclusiv cultura pop și arta în toate formele sale.

35. Brain Pickings (http://www.brainpickings.org/) – Fondat în 2006 de Maria Popova, un loc plin de creativitate și cuvinte care hrănesc mintea.

34. Grafică, pictură și ilustrație de carte (http://www.inanastase.com/) – Ilustrații realizate de Cătălina Ioana Năstase,

10846024_763919873678701_7447688336692758148_n

33. Illusion Magazine (http://illusion.scene360.com/) – Un mediu care îmbrățișează mai multe arii artistice, de la pictură, artă digitală, fotografie, arta tatuajelor, etc.

32. Archidose (http://archidose.blogspot.co.uk/) – Dozajul minim necesar pentru orice pasionat de arhitectură este regăsit pe Archidose.

31. Artist a day (http://artistaday.com/) – Timp de 2911 zile, pagina Artist a day postează zilnic lucrările artiștilor din întreaga lume.

30. Raftul cu idei (http://www.raftulcuidei.ro/) – Spațiul unde găsim cele mai interesante și creative idei venind din partea unei domnișoare, așa numita ”Fata cu Elan”.

29. Architectural Digest (http://www.architecturaldigest.com/) – Ultimele noutăți în materie de arhitectură și idei creative pentru amenajări interioare.

28. CONTEMPORTIST (http://www.contemporist.com/) – Idei și lucruri inovatoare în materie de design și arhitectură.

floating-bonsai_220115_01-800x450

27. The Jealous Curator (http://www.thejealouscurator.com/blog/) – Curatorul invidios, o persoană sinceră care ne recomandă zilnic arta care să ne bucure sufletul.

26. Unurth (http://unurth.com/) – Un blog sincer care apreciază street art-ul în toate formele și manifestările sale din întreaga lumea.

DSC_0184_1_1000

25. KoiKoiKoi (http://koikoikoi.com/)

24. Arhitectura 1906 (http://arhitectura-1906.ro)

23. Synaptic Stimuli (http://synapticstimuli.com/)

22. Artinad (https://artinad.wordpress.com/)

21. Daily Art Fixx (http://www.dailyartfixx.com/)

20. Life of an architect student (http://lifeofanarchitecturestudent.net/)

19. TRENDLAND (http://trendland.com/)

18. Unhappy Hipsters (http://unhappyhipsters.com/)

17. Grafformers (http://v3.grafformers.ro/

16.  Empty Kingdom (http://www.emptykingdom.com/)

Clara-Nebeling01

15. Abduzeebo (http://abduzeedo.com/)

14. Busyboo (http://www.busyboo.com/)

13. Architizer (http://architizer.com/)

12. The Creators Project (http://thecreatorsproject.vice.com/blog)

11. Ignant (http://www.ignant.de/)

miguel-vallinas_roots_002-1050x1500

10. Colossal (http://www.thisiscolossal.com/)

9. Fast Company (http://www.fastcompany.com/)

8. Dezeen (http://www.dezeen.com/) – Arhitectură, design interior și design de produs – cele mai interesante articole și tot ce ține de acest ”raion” minunat, le regăsim pe Dezeen.

7.  Yatzer (https://www.yatzer.com/)

6. Fecal Face Dot Com (http://www.fecalface.com/SF/)

5. Creative Monkeyz (http://creativemonkeyz.com)

4. Design Milk (http://design-milk.com/) – ”Think out of the box”, așa aș descrie pagina Design Milk. Precum o cutie care poate fi aranjată și colorată conform nevoilor proprii, un izvor de artă și arhitectură.

Processed with VSCOcam with t1 preset

3. Fubiz Media (http://www.fubiz.net/

2. We Art (http://www.weart.ro/) – O echipă de cinci tineri talentați care ne aduc arta în prim plan în diferite moduri dându-i o înfățișare fascinantă prin articolele lor captivante.

1. Bored Panda (http://www.boredpanda.com/) – Indiferent de tematica abordată pe pagina lor, fie acestea artistice, idei inspiraționale sau știri interesante, Bored Panda reprezintă una dintre cele mai interactive surse.

Autor: Carmen Diana Fortis

Lasă un răspuns