You are currently viewing Treasure Hunt Ao prin București
Treasure Hunt Art Out Material grafic realizat de Andreea Radu.

Treasure Hunt Ao prin București

Art Out te provoacă la un Treasure Hunt prin București!

Asociația Art Out te provoacă să iei la pas Bucureștiul și să descoperi clădirile de epocă ale capitalei într-un mod interactiv! Hai și tu cu noi pe 29 septembrie pe străduțe întortocheate și prin locuri memorabile în căutarea premiului cel mare. 7 ani de Art Out, 7 stații de descoperit. Vrei să te lași cuprins de spiritul elen sau pur și simplu să admiri arhitectura secolului XIX? Hai la Treasure Hunt Art Out! Așa că, urmărește pagina TANDEM pentru că….ai ghicit! Treasure Hunt-ul va fi acompaniat de lansarea Ghidului T.A.N.D.E.M, unde îți creăm o hartă a experiențelor culturale din București așa cum nu ai mai avut până acum.
Cei mai creativi, care dovedesc cât de bine își cunosc orașul, vor avea parte de multe surprize și premii, dar și de momente memorabile alături de echipa Art Out. Te așteptăm să descoperi Bucureștiul!

 Formeaza-ți echipa alături de colegi, prieteni, rude sau…clienți/colaboratori/profesori/ angajați etc. Intră în competiție alături de întreaga familie. Caută indicii și distrează-te rezolvându-le alături de ei într-o experiență în aer liber, care sigur promite amintiri frumoase. Ești gata de aventură?

Te așteptăm sâmbătă, 29 septembrie, ora 12.00 la Bohemia Tea House, să dăm startul competiției Treasure Hunt AO prin București.

Pentru a te înscrie,  citești regulamentul de mai jos, achiți taxa de participare și ne trimiți dovada prin mail pe asociatie@artout.ro și completezi formularul de înscriere.

Taxa se poate achita online, în contul bancar, sau plăti direct sâmbătă înainte de competiție.

      • Online , prin virament bancar- 15 lei elev/ student cu dovada calității (copie după carnet), 30 lei adult 

Taxa se achită prin virament în contul bancar al Asociației Art Out, notând la moti plata – donație. Contul – RO24BTRLRONCRT0340140201, Banca Transilvania

      • Offline, înainte de înscrierea în competiție – 20 lei elev/ student cu dovada calității (copie după carnet), 35 lei adult

Formularul de înscriere îl găsești aici:  https://goo.gl/forms/pVZZ6TGjto9t5eKu1.

Contact – asociatie@artout.ro, tel. 0747060128.

Nu uita să citești regulamentul, aici, mai jos.

Regulament Treasure Hunt Art Out

ARTICOL 1: ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.1 Prezentul regulament se aplică participanților la concursul Treasure Hunt- ArtOut, ediția 2018.

1.2 Organizatorul principal al concursului este Asociația Art Out.

Art Out este mai mult decât o publicație dedicată artelor și frumosului, este un generator de idei creative, un organizator experimentat și foarte priceput de evenimente cultural-artistice. Suntem un centru al artelor, iar impulsul nostru este iubirea prin care zi de zi clădim un templu scris dedicat frumosului.

1.3 Concursul se desfășoară pe tot teritoriul municipiului București, în special în centrul Bucureștiului.

1.4 Concursul este deschis tuturor doritorilor. Minorii pot participa și ei, însă însoțiți de un adult în echipă.  

1.5. Înscrierea participanților/echipelor se face până în data de 27.09.2018 (joi) inclusiv, online; cei care nu s-au înscris online, se pot înscrie fizic, în ziua evenimentului.

1.6.Prin semnarea formularului de înscriere sau bifarea căsuței corespunzătoare în timpul înregistrării online, fiecare participant:    

    –  Declară că a citit, a înțeles și a acceptat termenii și condițiile, respectiv regulamentul de înscriere și participare la acest concurs; nerespectarea acestora poate duce la descalificarea întregii echipe;

–      Își dă acordul că imaginea și alte date publice, precum rezultatele obținute, clasamentele, să fie folosite în materiale de promovare a evenimentului, prin fotografii, filme, interviuri, etc, în mod gratuit și necenzurat;

–        Declară că nu suferă afecțiuni de natură fizică sau psihică care pot pune în pericol integritatea fizică sau psihică a lor sau a celor din jur (ceilalți participanți, organizatori, spectatori etc);

–       Declară că își asumă în întregime responsabilitatea în ceea ce privește acoperirea oricăror daune cauzate celor din jur;

–        Declară că își asumă responsabilitatea pentru orice accidente, conflict sau orice probleme de altă natură;

–     Înțelege că nerespectarea acestui regulament poate duce la descalificarea echipei din concurs.

1.7. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza înregistrarea şi participarea la concurs, din motive obiective, a unei echipe sau a unui participant.

ARTICOL 2:SCOPUL ȘI DURATA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI

2.1. Scopul concursului este acela de a invita publicul să (re)descopere monumentele arhitectonice din București, îmbinând utilul cu plăcutul, rezolvând în echipă indicii.

2.2. Concursul se va desfășura sâmbătă, 29.09.2018 și va dura aproximativ 2-3 ore.

ARTICOLUL 3: MECANISMUL CONCURSULUI

3.1. Echipele trebuie să fie formate obligatoriu din trei participanți, pe durata întregului eveniment

3.2. După înscriere, participanții vor primi un e-mail de la organizatori cu locul și ora la care să se prezinte pentru STARTUL concursului.

3.3. Rezultatele concursului vor fi afișate online, pe site.

3.4. Concursul poate cuprinde mai multe indicii. La rezolvarea acestora va participa toată echipa, iar nerezolvarea duce la descalificarea sau penalizarea echipei în cauză.

3.5. Regulamentul special al fiecărei probe va fi comunicat participanților la începutul acestora, membrii echipei având obligația de a clarifica toate aspectele neclare înainte de efectuarea probei.

3.6. Timpul constituie criteriul final de departajare.

ARTICOLUL 4: DESFĂȘURARE CONCURS

4.1 Participanții înscriși în concurs trebuie să se prezinte la punctul de plecare în data de 29.09.2017, ora 12:00, urmând ca la ora 12:30 să se dea startul concursului.

4.2. Fiecare participant va completa un formular de luare la cunoștință a regulamentului concursului.

4.3. Se va face un scurt instructaj, se vor trage la sorți echipele în cazul în care există participanți care nu au echipă și participanții vor primi indiciile pentru primul obiectiv.

4.4 În momentul în care se dă startul, fiecare echipă își deschide plicul cu primul obiectiv/indiciu și pornește pe traseu

4.5 Echipa care ajunge la punctul de sosire prima, rezolvând toate indiciile, va fi declarată câștigătoare.

4.6 Urmează echipa 2 și 3 și așa mai departe până ajung toți participanții. Toate echipele trebuie să realizeze traseul în cel mult 3 ore.

4.7. După sosirea tuturor participanților va avea loc festivitatea de premiere.

  • În cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea evenimentului în bune condiții, organizatorul își asumă dreptul de a reprograma evenimentul cu anunțarea prealabilă prin e-mail a tuturor participanților înscriși în concurs, cu minim 3 zile înainte de desfășurare.
  • Echipament recomandat: îmbrăcăminte și încălțăminte sport. Se recomandă haine din materiale naturale.

ARTICOLUL 5: RESPONSABILITATEA PARTICIPANȚILOR

5.1 Prin participarea la concurs, participanţii se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor impuse de organizator, nerespectarea acestora atrăgând răspunderea personală şi exclusivă a participanţilor, precum şi posibilitatea organizatorului de a descalifica întreaga echipă;

5.2 Pe durata concursului:

· Modalitatea de deplasare permisă este mersul pe jos, dar e permis și cu mijloace de transport;

· Componența echipei poate fi modificată prin e-mail, dar DOAR cu două zile înainte de eveniment.

ARTICOLUL 6: CRITERII DE PARTICIPARE

6.1. Concursul este deschis tutuoror persoanelor, indiferent de vârstă, gen, etnie, rasă, orientare etc.

6.2. Se poate înscrie oricine, excepție fiind membrii Asociației Art Out.

6.3. Înmânarea premiilor va fi un eveniment public. Prin participarea la concurs se asumă faptul că numele participanților și a câștigătorilor și fotografiile în care aceștia apar să poată fi făcute publice și utilizate gratuit de către organizatori.

ARTICOLUL 7: VALIDAREA ȘI PRIMIREA PREMIILOR

7.1 Premiile vor consta în vouchere cu experiențe culturale, invitații la cursuri și eventimente, cât și cărți de beletristică/artă.

ARTICOLUL 8: PROCEDURA STABILIRII CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorii vor fi desemnați în funcție de următoarele criterii:

8.1. Timpul în care echipa parcurge traseul.

8.2 Toate indiciile complete, care formează soluția finală.

8.3. Dacă participanții nu reușesc să găsească un monument cu ajutorul indiciului inițial, aceștia se pot întoarce la punctul de plecare (Bohemia Tea House) și mai pot lua un indiciu, dar li se va scădea un punct pentru fiecare indiciu primit.

ARTICOLUL 9: ÎNCETAREA CONCURSULUI

9.1 Concursul poate înceta doar în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua concursul.

Lasă un răspuns