3 Hot Singles: The Purple Dandies | :umbra | The Mad Socks

Pe 31 Martie ne-am întâlnit la Music Club pentru 3 Hot Singles, o seară eveniment în care The Purple Dnadies, :umbra și The Mad Socks s-au unit pentru a își lansa fiecare câte un single.

Evenimentul mi se pare dovada că merită să sprijinim underground-ul, să îi vedem și să îi ascultăm. Așa o legătura bună între formații, între formații și public. Un public care a fost mai mult decât numeros, care a fost prietenul formațiilor, care a luat parte la glumele lor, la melodii. M-am bucurat să vad că și formațiile erau primele să meargă în public la celelalte două.

Concertul a început cu o mică întârziere cu The Mad Socks. Sunt o formație care abordează un still jazz-pop-funky, extraordinar de energici, care se simt bine în fața publicului. Mi-a plăcut de ei live și sunt genul de formație bună la o petrecere, la un eveniment. Mi s-a părut câteodată că seamănă cam mult unele melodii între ele, dar prind bine.

Au urmat :umbra, formație pe care am intervievat-o în ultimul număr Teen Art Out. Le știam câteva melodii, dar au fost o mare surpriză live. Solistul are un timbru aparte, diferit de ce am auzit până acum. El se simte atât de degajat în fața unui public, vorbind si glumind înainte de fiecare melodie (câteodata un pic prea des). A fost un schimb adevărat de energie și un dialog între public și formație. Chiar au șanse să ajungă cunoscuți. Vă las și pagina lor de Facebook

The Purple Dandies sunt cea mai cunoscută dintre cele trei din acea seară, una pe care o poți recunoaște ușor după ținuta lor vestimentară … dandy. E mai rar să vezi formații la costum. E și destul de rar să ai o formație din 3 persoane. Au un stil aparte The Purple Dandies, pe care trebuie sa îl cam știi și să îl guști, mai cântat și mai vorbit, un mix între funk, rock și alternative. Se vede că au experiență, au niște ani și o anumită deschidere, dar și un public aparte.

Acestea fiind spuse, mă bucur că am fost la 3 Hot Singles, un eveniment frumos cu o energie aparte, un concert care te face să te simți parte a lui, o dovadă de talent, prezență scenică și prietenie.

 

Lasă un răspuns