You are currently viewing Alin Văduva, proiectul Green Vibe şi pasiunea pentru muzică

Alin Văduva, proiectul Green Vibe şi pasiunea pentru muzică

 

Alin Văduva, proiectul Green Vibe şi pasiunea pentru muzică

Alin Văduva este indiscutabil unul dintre cei mai serioşi şi mai talentaţi artişti ai muzicii actuale româneşti, remarcându-se prin căldura pe care o transmite publicului prin tot ce face şi prin implicarea sa socială.

În luna mai 2014, a acceptat provocarea noastră şi a ales să se implice în cadrul proiectului Green Vibe: un concert caritabil organizat de revista Art Out in beneficiul Asociaţiei “Ana şi copiii”, eveniment care a avut loc în clubul bucureştean The Tube.

afis_concert

Ulterior, am avut ocazia să stăm puţin de vorbă cu Alin şi să aflăm ce înseamnă pentru el implicarea în astfel de proiecte, cum vede el promovarea artei contemporane şi ce planuri de viitor are.

Lectura plăcută!

  1. Ce te-a determinat să alegi să te implici în cadrul proiectului Green Vibe?

Cauza nobilă a Asociaţiei “Ana şi Copii “de a sprijini copii din familii cu situaţie financiară precară m-a determinat să mă implic în cadrul proiectului “Green Vibe”.

2. Cum a fost să fii din nou pe scenă alături de Connect-R?

Să fii alături de Connect-R pe scenă este întotdeauna o plăcere! Ne cunoaştem de ceva timp şi după cum va spus şi el în cadrul spectacolului caritabil “Am cântat de multe ori împreună, la studio şi în alte diverse ipostaze şi vrem să vă arătăm cum ne distrăm noi”

3. Ai un public al tău? Cum l-ai defini?

Publicul meu are o medie de vârstă între 17- 30 de ani şi-l definesc prin cuvantul“Empatie”!

4.  Cât de des te adresezi tinerilor prin tot ceea ce faci?

Mă adresez tinerilor de fiecare dată când am ocazia în cadrul concertelor şi regulat pe pagina oficială de Facebook Alin Văduva.

 

  1.   Sunt proiecte muzicale pe care le-ai avut de care te simţi mai ataşat?

Dependance este un proiect pe care l-am avut împreună, Mister Z şi Răzvan Matache. Mă simt ataşat de acest proiect datorită schimbului de experienţă muzicală dintre noi!

 

  1. Există anumiţi artişti cu care îţi doreşti să colaborezi pe viitor în mod special?

Sunt mulţi artişti români alături de care mi-ar face plăcere să colaborez, dar în mod special aş vrea un Feat. cu Delia Matache!

 

 

  1. Există anumite scene pe care îţi doreşti să concertezi? Sau festivaluri în cadrul cărora doreşti să susţii concerte?

M-am apucat de compoziţie şi îmi doresc ca în viitorul apropiat să să fiu nominalizat la premiile muzicale din România în calitate de cantautor.

 

  1. Cum vezi tu promovarea muzicii şi a artei în general, în prezent?

Experienţa pe care am o am până în acest moment a demonstrat că totul se dezvoltă dacă există deschidere încredere şi respect. În România nivelul la care a ajuns promovarea muzici şi a artei mă determină să afirm că nu există piaţă, că nu există educaţie şi respect faţă de valoare.

 

  1. Ai locuri preferate în Bucureşti?

Sunt multe locuri în Bucureşti unde îmi place să merg, iar printre ele se regăsesc: parcurile, Ateneul, Teatrul Naţional, Opera…

 

  1. Ce planuri de vacanță ai?

Recent am avut parte de o vacanţă în insula Thassos!

 

  1. Ce proiecte de viitor ai?

Pregătesc un album şi urmează să lansez un nou sigle!

 

  1. Cum arată o zi din viaţa ta? Cum începe şi cum se termină ea?

O zi din viaţa mea începe: de dimineaţă cu antrenament la sala de sport, continuă cu vocalize, ore de studio, compoziţie şi se termină cu repetiţii alături de band-ul alături de care performez în concerte!

 

A consemnat Laura Lucia Mihalca

 

Lasă un răspuns