Arch Enemy la Bucuresti: Oferta Earlybird prelungita pentru inca o saptamana si videoclip nou Arch Enemy

Arch Enemy si Jinjer vor concerta in data de 20 septembrie pe scena Open Air a clubului Quantic din Bucuresti. Concertul face parte din turneul „Will To Power” ce promoveaza noul album Arch Enemy, material care urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an.

Datorita nenumaratelor solicitari venite din partea fanilor trupei, perioada in care gasite bilete la preturi Earlybird a fost prelungita pentru inca o saptamana. Asadar, pana in data de 24 iulie, biletele costa 75 Lei la categoria Acces General si 90 Lei la categoria Golden Circle, urmand ca dupa aceasta data sa se scumpeasca. Biletele se gasesc pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea .

Arch Enemy revin cu un nou cadou pentru fanii lor. Renumita formatie suedeza a lansat videoclipul piesei „The World Is Yours” extrasa de pe noul material de studio pe care il semneaza, „Will To Power”, si care urmeaza sa fie lansat in data de 8 septembrie via Century Media Records.

„Am lucrat mult timp la noul album si suntem mandri sa va prezentam o prima degustare a muzicii Arch Enemy din ultimii trei ani, cu noul single si videoclip „The World Is Yours”! Aceasta a fost prima piesa pe care am scris-o pentru viitorul album „Will To Power”, iar Daniel (Erlandsson, tobe) m-a ajutat sa o aranjez si sa o termin – „Will To Power” este una dintre numeroasele melodii pe care le-am scris si co-produs in aceasta perioada. Ne-am simtit extraordinar inregistrand impreuna cu intreaga trupa in sudul Suediei, iar albumul a fost masterizat impreuna cu Jens Bogren, care a facut un mix superb – in opinia mea, depaseste chiar si sunetul epic al albumului „War Eternal”. Oamenii care au auzit aceasta piesa spun ca are vibe-ul clasic „anthemic” Arch Enemy si cred ca au dreptate in aceasta privinta … Suntem nerabdatori sa o cantam live incepand cu sfarsitul verii!”, a declarat Michael Amott

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-EARLYBIRD: 75 Lei Acces General, 90 Lei Golden Circle – pana pe 24 iulie

-PRESALE 1: 85 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle – pana pe 15 august;

-PRESALE 2: 90 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle – pana pe 20 septembrie

-LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle – in limita biletelor disponibile

Facebook event: www.facebook.com/events/1041559829278168/

 

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Lasă un răspuns