You are currently viewing Avantaj Consulting – scoala de grafică pe care o recomand tuturor

Avantaj Consulting – scoala de grafică pe care o recomand tuturor

Avantaj Consulting – scoala de grafică pe care o recomand tuturor

Am urmat cursul de Grafică publicitară / Nivel II Avansați – Perfecționare în cadrul școlii Avantaj Consulting, și sunt foarte mulțumită. Recomand această școală tuturor celor interesați de acest domeniu.
logo_avantaj_373
Cursul se desfășoară pe o perioadă de 5 săptămâni și dezbate atât funcțiile și instrumentele de bază din Adobe Photoshop și Corel Draw, cât și funcții mai complexe de editare foto și utilizarea celor mai recente instrumente apărute în cele două programe.
Cu ajutorul acestui curs, am reușit să îmi formez un portofoliu complex și util pentru angajare sau colaborare cu diverse firme, să înțeleg mai bine modul de lucru al programelor Adobe Photoshop și Corel Draw, am învățat multe secrete și trucuri în domeniu. Cursul este într-adevăr complex, dar ușor de parcurs deoarece este bine structurat
Nici nu îmi imaginam că aș putea învăța atât de multe lucruri în doar 5 săptămâni. Atmosfera din sala de curs era caldă, prietenească, iar profesoara noastră, Gabi, o fată drăguță pe care, oricând o puteam întreba dacă aveam nelămuriri.
Am terminat facultatea de Arhitectură, și , în prezent dețin funcția de manager al departamentului de grafică al revistei Art Out. Ceea ce am învățat la cursul de grafică mă ajută foarte mult în ceea ce fac, Am învățat multe lucruri folositoare, am descoperit cât de ușor pot realiza anumite lucruri ( și cât de mult timp îmi trebuia înainte pentru a face același lucru…) și am descoperit tehnici și instrumente noi și interesante de editare a fotografiilor, a textelor și nu numai. Am învățat ce înseamnă un manual de identitate” al unei firme și până la sfârșitul cursului am reușit să creez chiar eu unul.
Deși lucrasem puțin în Corel Draw, cursul m-a ajutat să înțeleg și să pun în practică tehnici și metode de lucru vectorial și am reușit să realizez singură diverse materiale publicitare ce s-au aduugat la portofoliul meu :).
Consider că partea practică a oricărui curs contează foarte mult , și din acest punct de vedere, recomand școala Avantaj Consulting. De pe o săptămână pe alta, aveam teme de realizat acasă, ce se verificau și se corectau la curs. Acest mod de lucru a fost foarte eficient, deoarece temele se corectau în echipă și astfel am putut vedea ce au lucrat și ceilalți colegi, și am învățat și unii de la ceilalți.
Am terminat cursul în luna decembrie, iar în februarie voi da examenul final, ce va consta în portofoliul de lucrări, și examen teoretic în sala de curs.
Diploma eliberată în urma absolvirii cursului este cu recunoaștere profesională conform legislației în vigoare (OUG 129 / 2000 Republicată). Acest tip de diplomă este singurul document legal în baza căruia se poate încadra în cartea de muncă ocupația aferentă conform Clasificării Ocupațiilor din România (COR).
Cursul este acreditat de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse prin C.N.F.P.A ( Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților ) care îndeplinește rolul de autoritate națională pentru calificări.
Sediul Școlii Avantaj Consulting se află în zona Lujerului (la 5 minute de mers pe jos de la stația de metrou) , unde se poate ajunge foarte ușor, în zonă fiind numeroase mijloace de transport în comun.

Ruxandra Diaconu

Lasă un răspuns