Julio Iglesias în concert la Cluj

Vă sună cunoscut? „Agua dulce, agua salá/ por agua viene, por agua se va./ Agua dulce, agua salá/ bendita la vida, te quita y te da.”
Un concert-eveniment, organizat de agenţia Quantum Media, ce va avea loc în data de 22 mai la Sala Polivalentă, începând cu orele 20:00.
Afis_Julio-Iglesias_22mai_NOU

Fanii artistului Julio Iglesias din Cluj au parte de un motiv real de bucurie. Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor se reîntoarce în inima Ardealului, după mai bine de şapte ani, pentru a susţine un concert grandios: „Nu există privilegiu mai mare pentru un artist decât acela de a vedea că publicul îţi permite să revii.”, a declarat Julio Iglesias.din Julio Iglesias un idol iubit de oamenii din toate colţurile lumii, indiferent de rasă, limbă şi religie. Prin magia glasului cu care a fost binecuvântat, romanticul Julio Iglesias îşi va cuceri audienţa, în acompaniamentul orchestrei sale şi susţinut de trei voci suave feminine. Cei prezenţi vor avea o nouă şansă de a-şi asculta şi aplauda artistul favorit pentru interpretările live remarcabile ale melodiilor de succes, precum: „Amor, Amor”, „Nathalie”, „Manuela”, „Hey!”, „La carretera”, „Abrazame” sau „All of You”. Acestea vor fi doar câteva dintre titlurile ce vor crea o atmosferă magică şi vor răsuna, în premieră, în cea mai frumoasă şi modernă sală de divertisment din România.Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, ceea ce a determinat Guinness World Records să îl recunoască drept artistul latin cu cele mai mari vânzări de albume din istorie. În 1983, Guinness Book of Records i-a acordat singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, pentru că a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii.În cei 47 de ani de carieră, Julio a primit 2600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume şi mai mult de 60 de milioane de spectatori l-au văzut performând live.Julio Iglesias a cântat în duete alături de artişti precum: Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, Plácido Domingo, The Beach Boys. Cel mai recent material discografic lansat de Julio Iglesias în anul 2011, intitulat „1”, a depăşit 1 milion de exemplare vândute într-un timp record. Turneul mondial „1”, susţinut în anul 2013, l-a dus pe Julio Iglesias pe toate continentele cu reprezentaţii în numeroase ţări ca: Rusia, Ucraina, Armenia, Emiratele Arabe Unite, Filipine, , Coreea de Sud, China, Singapore, Taiwan, Guatemala, Mexic, Norvegia, Spania, România, Portugalia, Brazilia, Africa de Sud, Elveţia, Israel, Australia, India, Sri Lanka, Qatar şi Liban. Pe 1 April 2013 la Beijing , JULIO IGLESIAS a fost numit „primul şi cel mai popular artist internaţional al tuturor timpurilor în China .” În luna octombrie a aceluiaşi an, Julio Iglesias a revenit în România pentru trei concerte: două seri magnifice sold-out la Sala Palatului din capitală şi un concert în Piaţa Victoriei din Târgu-Mureş, un eveniment gigant la care au fost prezenţi aproximativ 30.000 spectatori.

Lasă un răspuns